Site icon NewsIT

Μητσοτάκης: Το Μετρό της Θεσσαλονίκης θα παραδοθεί στις 30 Νοεμβρίου

27.08.2024 | 13:15
Μητσοτάκης: Το Μετρό της Θεσσαλονίκης θα παραδοθεί στις 30 Νοεμβρίου

ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΑΝΟΙΞΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΑΠΑΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ OPEN HOUSE THESSALONIKI 2022

Είδηση για το Μετρό Θεσσαλονίκης έβγαλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο Μέγαρο Μουσικής και στην εκδήλωση με θέμα: «Εθνική Στρατηγική για την Περιφερειακή Ανάπτυξη / Παρουσίαση Ψηφιακής Πλατφόρμας erga.gov.gr».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε την ημερομηνία που θα παραδοθεί το Μετρό της Θεσσαλονίκης.

Όπως είπε ο πρωθυπουργός το Μετρό της Θεσσαλονίκης θα παραδοθεί στις 30 Νοεμβρίου.  

«Μετά από πολλά εγκαίνια που δεν ήταν εγκαίνια ανακοινώνω ότι το Μετρό της Θεσσαλονίκης θα παραδοθεί στους πολίτες στις 30 Νοεμβρίου 2024. Το ρολόι δουλεύει αντίστροφα. Ανήμερα του Αγίου Ανδρέα για μια μεγάλη γιορτή».

Ο πρωθυπουργός είπε ακόμα όσον αφορά στο FlyOver ότι πρόθεση της κυβέρνησης είναι να είναι έτοιμο πριν τις εκλογές του 2027 οι οποιες θα γίνουν την Άνοιξη.

Δείτε την ομιλία

Εκδήλωση με θέμα: «Εθνική Στρατηγική για την Περιφερειακή Ανάπτυξη»

Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός, πλαισιωμένος από αρμόδιους υπουργούς, θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους παραγωγικών και επιστημονικών φορέων και της αυτοδιοίκησης, προκειμένου να ακούσει τα αιτήματα τους, ενόψει της ομιλίας που θα κάνει στα εγκαίνια της 88ης ΔΕΘ, το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, στο συνεδριακό κέντρο “Ι. Βελλίδης”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version