Πολιτική

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Οι δράστες του «χτυπήματος» έξω από το σπίτι της προέδρου του Αρείου Πάγου θα εντοπιστούν και θα συλληφθούν

Στην επίθεση με μολότοφ έξω από το σπίτι της προέδρου του Αρείου Πάγου στου Παπάγου αναφέρθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σε νέες δηλώσεις του το πρωί της Πέμπτης (27.06.24).

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δήλωσε ότι οι δράστες της επίθεσης έξω από το σπίτι της προέδρου του Αρείου Πάγου, θα εντοπιστούν και θα συλληφθούν.

Ο ίδιος ανέφερε ότι 1.000 αστυνομικοί της ΟΠΚΕ περιπολούν μέρα και νύχτα στο Λεκανοπέδιο της Αττικής και καταπολεμούν την εγκληματικότητα.

Δήλωσε δε ότι υπάρχει σημαντική ενίσχυση της Αστυνομίας στην Αθήνα με 800 αστυνομικούς που έρχονται από την περιφέρεια και 400 στη Θεσσαλονίκη, ενώ επιστρέφουν 500 αστυνομικοί από αποσπάσεις.

Ανέφερε ότι πλέον και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ θα βεβαιώνουν παραβάσεις για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας.

Ερωτηθείς σχετικά ανέφερε ότι δεν υπάρχει καμεροφοβία. Πρόσθεσε ότι υπάρχει πρόταση της αστυνομίας προκείμενου σε συνεργασία της κυβέρνησης με την περιφέρεια και τους δήμους να αποφασισθεί πού θα μπουν.

Σημείωσε επίσης ότι είναι σε εξέλιξη διαγωνιστική διαδικασία για τις κάμερες σώματος σε αστυνομικούς που επιχειρούν καθημερινά.

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΣΥΡΙΖΑ: Αναμένει τα συλλαλητήρια για τα Τέμπη, περιμένει τα προοδευτικά κόμματα για πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης
Στελέχη της Κουμουνδούρου εκφράζουν την άποψη ότι είναι πολύ πιθανόν να μην έχουν ακόμα αποκαλυφθεί «όλα τα επεισόδια συγκάλυψης της υπόθεσης των Τεμπών»
Ο Σωκράτης Φάμελλος ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ
Τα συλλαλητήρια για τα Τέμπη στο «κάδρο» της κυβέρνησης: «Να μην μείνει αναπάντητη καμία αιχμή» η στρατηγική του Μαξίμου
Το κλίμα πόλωσης του τελευταίου διαστήματος, μαζί με την ιδιότυπη «μάχη» στα social media δημιουργούν ένα πρωτόγνωρο πολιτικό και κοινωνικό περιβάλλον
Η τραγωδία των Τεμπών
«Μια αποφασιστική νίκη για την πολιτική μας οικογένεια, τη Γερμανία και την Ευρώπη», το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για της εκλογές στη Γερμανία
Ο πρωθυπουργός συνεχάρη τον πρόεδρο του CDU Φρίντριχ Μερτς - «Ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: θα είστε ο επόμενος καγκελάριος της Γερμανίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Μητσοτάκης: Μείωση ασφαλιστικών εισφορών, ειδική ομάδα για το πετρέλαιο στους αγρότες και αύξηση δαπανών για το «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»
Δημιουργείται λιμάνι διαφυγής στη Σαντορίνη, στα 2 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα τον Ιανουάριο, αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός στην κυριακάτικη ανασκόπηση
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Thessaloniki Summit