Site icon NewsIT

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Στήσαμε το ελληνικό FBI, θα σαρώσουμε τα δίκτυα εκβιαστών

19.07.2024 | 21:36
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Στήσαμε το ελληνικό FBI, θα σαρώσουμε τα δίκτυα εκβιαστών

Βέβαιος ότι θα υπάρξουν άμεσα αποτελέσματα στη μάχη κατά της διαφθοράς και των δικτύων εκβιαστών και προστασίας, εμφανίστηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, το βράδυ της Παρασκευής (19.7.24).

«Αυτό που είναι το πιο ανησυχητικό από όλα είναι η μείωση της τουριστικής δυνατότητας που έχει η Μύκονος και ένας κινδυνος απαξίωσης που υπάρχει για το νησί. Πραγματικά, αυτό είναι μια μεγάλη ευθύνη για εμάς να φέρουμε τα πράγματα στον σωστό δρόμο, δηλαδή η Μύκονος να παρέχει το προϊόν αυτό που αξίζει να παρέχει και όχι αυτό που ορισμένοι παρέχουν τα τελευταία χρόνια, δηλαδή οι μπράβοι, τα τεράστια πάρτι που γίνονται στα μπαρ αυτά στα οποία δυστυχώς διακινούνται ναρκωτικά και πολλά άλλα πράγματα και μια σειρά από παρανομίες οι οποίες λαμβάνουν χώρα είτε στον χώρο της διασκέδασης και της εστίασης είτε στον χώρο της δόμησης», τόνισε ο κ. Χρυσοχοΐδης, με αφορμή τη δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου της Μυκόνου και τα κυκλώματα διαφθοράς και εκβιαστών.

«Η αστυνομία, σε ό,τι την αφορά τουλάχιστον, θα έχει μία καταλυτική παρουσία προκειμένου να καταργήσει όλα αυτά τα φαινόμενα τα οποία δυσφημίζουν το νησί. Και αυτό είναι απόφαση», υπογράμμισε.

«Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν τέσσερις ίσως και πέντε ανοικτές δικογραφίες που αφορούν όλα αυτά τα θέματα, από τους ηθικούς αυτουργούς, αυτούς που έχουν ασχημονήσει πάνω στο νησί, τους μπράβους, αυτούς που δεν σέβονται τους νόμους και οτιδήποτε άλλο χαλάει την εικόνα και ζημιώνει τους ανθρώπους που έχουν επενδύσει και επιχειρούν στο νησί. Θα δείτε τις υπόλοιπες μέρες την αστυνομία με πολλές δυνάμεις και πολλά αποτελέσματα», επισήμανε.

«Στήσαμε το ελληνικό FBI. Οι αστυνομικοί έχουν διεισδύσει στο πλέγμα των μπράβων, των εκβιαστών, στα καύσιμα και στα λαθραία τσιγάρα . Θέλουμε να σαρώσουμε όλα τα δίκτυα με Έλληνες και αλλοδαπούς μέσα στη νύχτα και στην εστίαση».

Όσον αφορά τις εγκληματικές οργανώσεις που έχουν παρεισφρύσει και στο ποδόσφαιρο ο κ. Χρυσοχοΐδης αναφέρθηκε στις έρευνες που έκανε η ΕΛ.ΑΣ. μετά τα επεισόδια έξω από τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και πρόσθεσε ότι οι έρευνες της ΕΛΑΣ θα συνεχιστούν και θα επεκταθούν σε όλες τις ομάδες και τα αθλήματα.

«Δεν είναι οπαδικό το ζήτημα. Είναι οργανωμένοι εγκληματίες που μέσα από εκει συγκροτούν ομάδες με τη συμμετοχή και μικρών παιδιώ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version