Τρίτη, 1 Οκτ.
21oC Αθήνα

Μιχαλογιαννάκης κατά… ΣΥΡΙΖΑ για το video – “κράξιμο” σε δημοσιογράφους

Φωτογραφία Eurokinissi (Αρχείου)
Φωτογραφία Eurokinissi (Αρχείου)

Δεν λέει να κοπάσει ο σάλος που προκλήθηκε από το video που έπαιξε στη γιορτή του ΣΥΡΙΖΑ για τον ένα χρόνο από τη νίκη στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 και στο οποίο στοχοποιούνταν συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι. Αντίθετος δήλωσε και ο βουλευτής του κόμματος Γιάννης Μιχαλογιαννάκης.

«Ασφαλώς και θεωρώ το video στοχοποίηση και αυτό είναι αδυναμία» είπε ο βουλευτής Ηρακλείου μιλώντας το πρωί της Τρίτης (26.01.2016) στην Κοινωνία Ώρα Mega. «Την κάθε στοχοποίηση τη αδυναμία, εμείς στο ΣΥΡΙΖΑ αυτή την περίοδο μόνο αδύναμοι δεν πρέπει να αισθανόμαστε», πρόσθεσε ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης.

Για το θέμα προκλήθηκε, το βράδυ της Δευτέρας (25.01.2016) στη Βουλή έντονη αντιπαράθεση ανάμεσα στον υπουργό Ναυτιλίας Θοδωρή Δρίτσα, που υπερασπίστηκε την απόφαση της Κουμουνδούρου για το video και των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων της Νέας Δημοκρατίας και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Στο video αντέδρασε και η ΕΣΗΕΑ με ανακοίνωσή της, στην οποία απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας πως «τα περί στοχοποίησης και προσπάθειας εκφοβισμού δημοσιογράφων ανήκουν στην σφαίρα του γελοίου».

«Το βίντεο που προβλήθηκε, συνόψιζε αυτό που ο λαός διατηρεί ολοζώντανο στην μνήμη του από τις κρίσιμες στιγμές του τελευταίου χρόνου: την πρωτοφανή προσπάθεια των ΜΜΕ της διαπλοκής να επηρεάσουν τις εξελίξεις, σπέρνοντας τον φόβο και την τρομοκρατία, καλώντας τον κόσμο να πάρει τα χρήματά του από τις τράπεζες, μιλώντας για αναπόφευκτη αποβολή της χώρας μας από το ευρώ και προειδοποιώντας για βιβλικές καταστροφές σε περίπτωση εκλογικής νίκης της Αριστεράς.

Ας μην παραβιάζει λοιπόν η ΕΣΗΕΑ ανοιχτές θύρες. Γνωρίζει πολύ καλά ότι αν από κάποιον απειλείται το δημοσιογραφικό λειτούργημα και η δεοντολογία, αυτός δεν είναι η κυβέρνηση, αλλά το μιντιακό σύστημα της διαπλοκής. Και προς αυτή την κατεύθυνση θα περιμένουμε με ενδιαφέρον τις παρεμβάσεις της», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε