Παρασκευή, 13 Σεπτ.
24oC Αθήνα

Μωραΐτης για Κασσελάκη: Οι σιχαμένοι τον πέταξαν με τις κλωτσιές και τον λένε και Τραμπ των Βαλκανίων

Μωραΐτης για Κασσελάκη: Οι σιχαμένοι τον πέταξαν με τις κλωτσιές και τον λένε και Τραμπ των Βαλκανίων
ΦΩΤΟ NDP

Να υπερασπιστεί τον Στέφανο Κασσελάκη έσπευσε ακόμη φορά ο Νίκος Μωραΐτης. Με ανάρτησή του στο Χ (πρώην Twitter), ο γνωστός στιχουργός καταφέρεται ξανά εναντίον των εσωκομματικών αντιπάλων του «έκπτωτου», πλέον, προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αποφάσισε και η Πολιτική Γραμματεία, το βράδυ της Πέμπτης (12.09.2024).

«Τον έδιωξαν με τις κλωτσιές και τώρα τον λένε Τραμπ των Βαλκανίων» αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Μωραΐτης στην ανάρτηση που έκανε στο Χ υπέρ του Στέφανου Κασσελάκη.

Σε σχέση με τα περί Τραμπ, ο Στέφανος Κασσελάκης είχε καταγγείλει, νωρίτερα, μέσω Facebook, «απίστευτες προβοκάτσιες -από ψευδείς διαλόγους ως ψευδή προσκλητήρια- (μέχρι δήθεν υποστηρικτή μου με καπέλο του Τραμπ επιστράτευσαν!», καλώντας «τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ να μη διοργανώνουν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας».

Στη δική του ανάρτηση στο Χ, ο γνωστός στιχουργός, Νίκος Μωραΐτης, χρησιμοποίησε υβριστικό χαρακτηρισμό για τους εσωκομματικούς αντιπάλους του πρώην, πλέον, προέδρου, ο οποίος καθαιρέθηκε μόλις 11 μήνες μετά την εκλογή του.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Φοβεροί είναι…

Τον πέταξαν με τις κλωτσιές από το γραφείο του ενώ δεν εξέπεσε, και τώρα τον λένε Τραμπ των Βαλκανίων που θέλει να εισβάλει στο Καπιτώλιο.

Είναι τόσο σιχαμένοι που σε αναγκάζουν να τον υπερασπιστείς ακόμα αν δε θέλεις».

Υπενθυμίζεται ότι η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ που συνεδρίασε εκτάκτως, το βράδυ της Πέμπτης επικύρωσε  την έκπτωση του Στέφανου Κασσελάκη από το αξίωμά του, με 17 ψήφους υπέρ και 1 ψήφο κατά, αυτή της Θεοδώρας Τζάκρη.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις