Site icon NewsIT

Μωραΐτης για τις δηλώσεις Σπίρτζη: «Εμένα εννοεί ξεπεσμένο στιχουργό, δεν με χαλάει»

11.07.2024 | 13:20
Μωραΐτης για τις δηλώσεις Σπίρτζη: «Εμένα εννοεί ξεπεσμένο στιχουργό, δεν με χαλάει»

Συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, στην Αθήνα, Σάββατο, 6 Ιουλίου 2024. (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Στον Χρήστο Σπίρτζη που έκανε λόγο για «αμειβόμενα τρολ» και «ξεπεσμένους στιχουργούς», που επιτίθενται σε όσους ασκούν κριτική στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη, απάντησε με ανάρτησή του στο «Χ» ο Νίκος Μωραΐτης.

«Εμένα εννοεί ”ξεπεσμένοι στιχουργοί, δε θυμάμαι και καμιά επιτυχία”. Δεν με χαλάει», τονίζει ο Νίκος Μωραΐτης, σχολιάζοντας μάλιστα πως ο Χρήστος Σπίρτζης «δεν θυμάται ότι είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ».

Και στη συνέχεια, ο ίδιος προειδοποιεί με μηνύσεις. «Ας τολμήσει να πει επωνύμως ότι μισθοδοτούμαι. Επωνύμως. Όχι ”περιγραφές”. Για να μπορέσω να κάνω αγωγή», γράφει χαρακτηριστικά ο γνωστός στιχουργός.

Πιο αναλυτικά, η ανάρτηση του Νίκος Μωραΐτη έχει ως εξής:

Εμένα εννοεί «ξεπεσμένοι στιχουργοί, δε θυμάμαι και καμιά επιτυχία».

Δε με χαλάει. Εδώ δε θυμάται ότι είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Για το βασικό όμως:

Ας τολμήσει να πει επωνύμως ότι μισθοδοτούμαι. Επωνύμως. Όχι «περιγραφές». Για να μπορέσω να κάνω αγωγή.

Οι δηλώσεις Σπίρτζη

«Υπάρχουν εθελοντές που ασχολούνται με το διαδίκτυο και συγκεκριμένα με τα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ, όχι με τη ΝΔ με το τι κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση που έχει αναστενάξει όλος ο τόπος », δήλωσε νωρίτερα ο Χρήστος Σπίρτζης, υπογραμμίζοντας πως «υπάρχουν και τα τρολ, τα επώνυμα και τα ανώνυμα, τα οποία ασχολούνται 24 ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα με τα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ. Κάτι δεν πάει καλά».

«Ζήτησα να δοθεί ο κατάλογος των ανθρώπων που έχουν σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ», επεσήμανε ο κ. Σπίρτζης, σχολιάζοντας:

«Δέκα άνθρωποι είναι, ξεπεσμένοι στιχουργοί και διάφοροι άλλοι γνωστοί και μη εξαιρετέοι ή κάποιοι άλλοι που είναι πίσω από ψευδώνυμα ή άλλοι που είναι, ελάχιστοι, μέλη οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ. Ε, δεν πρέπει να δούμε ποιοι είναι στο κόμμα; Πρέπει να υπάρχει απόλυτη διαφάνεια».

«Την προσωπική μου άποψη τη λέω πάντα, εγώ δεν έχω να κρύψω κάτι. Και δεν μπορεί κανείς να μου πει να μην λέω την προσωπική μου άποψη, αυτά είναι γελοιότητες», είπε. «Τον τελευταίο έναν χρόνο έχουν πει ότι θα πάω στο ΠΑΣΟΚ, διαψεύστηκαν και ότι θα διαγραφώ. Άνθρωποι που είναι δίπλα στον Στέφανο Κασσελάκη», ανέφερε.

«Όποια ηγεσία απειλεί με διαγραφές μάλλον της έχουν τελειώσει τα πολιτικά επιχειρήματα και σίγουρα εγώ δεν τρομάζω γιατί δεν είμαι στην πολιτική ούτε για να κάνω καριέρα ούτε για να είμαι σε κάποια κομματική καμαρίλα της Κουμουνδούρου ή οπουδήποτε άλλου», σχολίασε, ενώ κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να προχωρήσει σε πρωτοβουλία για συνεργασία του προοδευτικού χώρου.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version