Τετάρτη, 28 Αυγ.
27oC Αθήνα

Μωραΐτης: Ο Κασσελάκης πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έγινε ποτέ – Το κόμμα ήταν και θα είναι του Τσίπρα

Μωραΐτης: Ο Κασσελάκης πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έγινε ποτέ – Το κόμμα ήταν και θα είναι του Τσίπρα

Ξαναχτύπησε ο γνωστός στιχουργός Νίκος Μωραΐτης ο οποίος πήρε θέση μετά τις ραγδαίες εξελίξεις στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και το καθόλου καλό αποτέλεσμα για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ο Νίκος Μωραΐτης ο οποίος ήρθε πρόσφατα και σε αντιπαράθεση με την Έλενα Ακρίτα έγραψε μετά το απoτέλεσμα της ψηφοφορίας η οποία δεν ήταν και τόσο καλή για τον Στέφανο Κασσελάκη ότι όλο αυτό ήταν ένα σχέδιο του Αλέξη Τσίπρα γιατί όπως αναφέρει μεταξύ άλλων:  «Ο Τσίπρας πήρε το κόμμα στο 4%, το πήγε στο 36%, θα το ξαναπάει στο 4%. Δικό του είναι, βάζει φωτιά και το καίει, άμα γουστάρει». 

Δείτε την ανάρτηση 

Παιδιά, μην το κουράζουμε άλλο. Τον Κασσελάκη απλά στηθήκατε και τον ψηφίσατε για Πρόεδρο. Πρόεδρος δεν έγινε ποτέ. Το κόμμα ήταν, είναι και θα είναι του Τσίπρα. Γι’ αυτό και κανένα στέλεχος δεν πειθαρχεί στον Κασσελάκη. Γι’ αυτό και οι επιλαχόντες αγνόησαν τις εκκλήσεις μελών να μπει στη Βουλή (σε ποιο άλλο κόμμα στον κόσμο θα παρουσιαζόταν η ευκαιρία να μπει ο Πρόεδρός του στη Βουλή και δε θα είχαν συνταχθεί όλοι;) Γι’ αυτό και ο Φάμελλος είπε «δεν παραιτούμαι» (σε ποιο άλλο κόμμα στον κόσμο θα ανακοίνωνε ο Πρόεδρος κοινοβουλευτικό ανασχηματισμό και θα αρνούνταν βουλευτές να υπερψηφίσουν;)

Ο Προεδρός τους ήταν, είναι και θα είναι άλλος. Ο Τσίπρας πήρε το κόμμα στο 4%, το πήγε στο 36%, θα το ξαναπάει στο 4%. Δικό του είναι, βάζει φωτιά και το καίει, άμα γουστάρει. Τον συνέφερε ο Κασσελάκης για να «την πει» στην ομάδα Αχτσιόγλου, στήριξε. Είδε ότι «το παιδί» δεν κάνει ό,τι του λέει, όπως νόμιζε, αποφάσισε να τον φάει. Δεν πέτυχε στο Συνέδριο; Θα πετύχει σήμερα, αύριο, σε δυο μήνες. «Και η ψήφος μας στις εσωκομματικές εκλογές;», θα πείτε. Και αυτή ίδια σημασία έχει, βάζει φωτιά και την καίει, άμα γουστάρει. Και γουστάρει. Και το έχει αποφασίσει. Ζούμε απλώς την υλοποίηση της απόφασης. Δεν ήταν rebranding. Ήταν rebombing. Και πάει θαυμάσια.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις