Site icon NewsIT

Μπακογιάννη: δεν είναι στόχος μου οι ευρωεκλογές – Παραλογισμός η φορολογία

25.02.2014 | 08:51
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Δεν επιθυμεί να είναι υποψήφια στις ευρωεκλογές η Ντόρα Μπακογιάννη δηλώνοντας παράλληλα σύμφωνα με την απόφαση του Α. Σαμαρά για το ασυμβίβαστο μεταξύ βουλευτή και υποψήφιου ευρωβουλευτή.

Μιλώντας στο mega η κ. Μπακογιάνη ανέφερε χαρακτηριστικά “δεν είναι στη δική μου προσωπική στόχευση”, ωστόσο είπε πως αν της ζητηθεί από τον Πρωθυπουργό δεν θα αρνηθεί να δώσει τη μάχη.

Σε ό,τι αφορά στο ασυμβίβαστο τόνισε πως “δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη δεν χωράνε”, λέγοντας μάλιστα ότι θα πρέπει να υπάρχει ασυμβίβαστο και στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Σε αντίθεση με τον υπουργό Εσωτερικών η κ. Μπακογιάννη εξέφρασε την εκτίμησή της στον περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρό και υποστήριξε ότι θα πρέπει να στηριχθεί από τη Ν.Δ. στις επικείμενες εκλογές.

Εν μέσω διαπραγμάτευσης με την τρόικα η Ντόρα Μπακογιάννη είπε πως “αγγίζει τα όρια του παραλογισμού αυτό που γίνεται με τη φορολογία” και τόνισε πως “η μεγάλη μας προτεραιότητα είναι να καθίσουμε κάτω με τους τροϊκανούς και να τούς πούμε ότι αυτά που μας ζητάτε είναι απολύτως τρελά”.

Διαβάστε επίσης:

Δεν θέλει νέα μέτρα η Τρόικα, αλλά περνά από… σκανάρισμα τον προϋπολογισμό
 

Λίστα απολύσεων και διαθεσιμότητας στο Δημόσιο ζήτησε η τρόικα – Απελευθέρωση των απολύσεων και νέες μειώσεις συντάξεων στο τραπέζι

Χαμός στη Βουλή με Νεράτζη και Ζωή! «Είστε άτακτη μαθήτρια» – «Είστε σεξιστές»

Σημίτης και Βενιζέλος στηρίζουν Καμίνη στις εκλογές

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version