Site icon NewsIT

Μπαλτάκος για ταυτότητα φύλου: Αφού η Εκκλησία πήρε αυτή τη θέση, η ΝΔ δεν μπορούσε να κάνει αλλιως

10.10.2017 | 11:09
Μπαλτάκος

Την άποψη ότι, αν η ΝΔ εχανε τη στήριξη εκείνων που πάνε κάθε Κυριακή στην Εκκλησία η ΝΔ θα έφτανε στο 6%, εξέφρασε ο Τάκης Μπαλτάκος.

«Από την στιγμή που δεν το δέχονται η Eκκλησία και το Άγιο Όρος, δεν το δέχομαι κι εγώ», είπε στον Αlpha 989 ο Τάκης Μπαλτάκος για το νομοσχέδιο αλλαγής ταυτότητας φύλου. 

«Επιτυχία της κυβέρνησης – Ρίχνει τη ΝΔ στο καναβάτσο»

Ο Γενικός Γραμματέας της κυβέρνησης Σαμαρά, έκανε λόγο ωστόσο για πολύ μεγάλη επιτυχία της κυβέρνησης –πολιτικά- που κατάφερε να περνάει όλα τα δυσάρεστα μέτρα ενώ η ΝΔ να μπαίνει σε εσωστρέφεια.

«Αντί ο κόσμος να ασχολείται με τον ΕΝΦΙΑ ή με φορολογικά βάρη, ασχολείται με κάτι το οποίο είναι ασήμαντο για την πλειοψηφία του πληθυσμού. Και ρίχνει τη ΝΔ στο καναβάτσο στην κυριολεξία γιατί αντί η ΝΔ να αντιπολιτεύεται σήμερα τον ΣΥΡΙΖΑ για τα θέματα που θα μπορούσε να αντιπολιτευτεί, μπαίνει σε εσωστρέφεια και αναγκάζεται να αντιπολιτευτεί για ένα θέμα ασήμαντο για το μεγάλο μέρος του πληθυσμού», σχολίασε ο Τάκης Μπαλτάκος.

«Χωρίς τους πιστούς η ΝΔ θα είχε 6%»

«Η ΝΔ χωρίς την στήριξη των πιστών, αυτών που πάνε κάθε Κυριακή στις λειτουργίες, θα φτάσει στο 6%. Αυτό το ξέρουν πολύ καλά. Όταν η Εκκλησία πήρε αυτή τη θέση, σαρώθηκε η αντίθετη φωνή μέσα στη ΝΔ. Δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς. Αυτό είναι επιτυχία του ΣΥΡΙΖΑ γιατί έβαλε τη ΝΔ σε πλήρη εσωστρέφεια».

Γεωργιάδης σε ΣΥΡΙΖΑ: Είστε άθεοι! Δεν έχετε δικαίωμα να μιλάτε για την Εκκλησία

«Θα έπρεπε η ΝΔ να κάνει κινήσεις και προς τις δύο πλευρές. Και προς το κέντρο και προς τα δεξιά. Αυτή την στιγμή κάνει μόνο προς το κέντρο», είπε χαρακτηριστικά ο Τάκης Μπαλτάκος.

Πηγή: Alpha 989

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version