Παρασκευή, 2 Αυγ.
27oC Αθήνα

“Μπαρούτι” η Ζωή για τον… Στουρνάρα: Ντροπή σου Αλέξη Τσίπρα

Φωτογραφία: ΑΠΕ - ΜΠΕ Αρχείου
Φωτογραφία: ΑΠΕ - ΜΠΕ Αρχείου

Πυρ και μανία η Ζωή Κωνσταντοπούλου με τον Αλέξη Τσίπρα, τον Νίκο Βούτση και την Τασία Χριστοδουλοπούλου για όσα έγιναν στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας όπου την Τρίτη (22.12.2015) κατέθεσε ο διοικητής της ΤτΕ Γιάννης Στουρνάρας για την υπόθεση του εξωδικαστικού συμβιβασμού με τη Siemens.

Μέσω των social media η πρώην πρόεδρος της Βουλής, στις κλήσεις της οποίας ουδέποτε ανταποκρίθηκε ο Γιάννης Στουρνάρας, διερωτήθηκε αν στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής επιχειρείται «ξέπλυμα Στουρνάρα», αναρωτώμενη αν τα μέλη της Επιτροπής γνωρίζουν ότι «η υπογραφή του είναι εκπρόθεσμη (22/8) και ο συμβιβασμός άκυρος».

«Πώς όμως να ερευνήσει τον άκυρο συμβιβασμό με Siemens Επιτροπή με γραμματέα τον Ευάγγελο Βενιζέλο, που παρήγγειλε το συμβιβασμό ως υπουργός Οικονομικών το 2011;», έγραψε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, επιτιθέμενη στον Νίκο Βούτση, την Τασία Χριστοδουλοπούλου και φυσικά στον Αλέξη Τσίπρα που, όπως έγραψε, «ξεμπερδεύουν με το παλιό, δηλαδή τις απαιτήσεις μας κατά Siemens».

Και έκλεισε το post της με επίθεση στον πρωθυπουργό προσωπικά. «Η μαύρη βίβλος της ντροπής που το 2014 επιμελήθηκα για τον ΣΥΡΙΖΑ αντικατοπτρίζει πλέον τη δική σας ντροπή».

 

Ξέπλυμα Στουρνάρα για Siemens από Επιτροπή Θεσμών & Διαφάνειας; Δεν γνωρίζουν ότι η υπογραφή του είναι εκπρόθεσμη (22/8)…

Posted by Ζωή Κωνσταντοπούλου – Zoe Konstantopoulou on Tuesday, 22 December 2015

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε