Πολιτική

Μπαρτσελόνα – Παρί: Αδιανόητο τρολάρισμα Τσίπρα σε Μητσοτάκη!

"Μόνο ο πρωθυπουργός δεν είδε απόψε το Μπαρτσελόνα - Παρί". Αυτό θα μπορούσε εύκολα να σκεφτεί κανείς, αλλά όχι! Ο Αλέξης Τσίπρας είδε το συγκλονιστικό παιχνίδι για το Champions League και αποφάσισε να κάνει... μεταμεσονύκτια επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όχι ακριβώς επίθεση, δηλαδή, για να ακριβολογούμε, αλλά μάλλον το λεγόμενο τρολάρισμα. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Η Μπαρτσελόνα επιβλήθηκε με 6-1, σε ένα δίχως προηγούμενο παιχνίδι για την φάση των “16” του Champions League, της Παρί Σεν Ζερμέν, με τους Γάλλους πάντως να διαμαρτύρονται -δίκαια- για τον καταλογισμό δύο πέναλτι υπέρ των Καταλανών.

Και κάπου εκεί μπαίνει στο κόλπο και η ελληνική πολιτική σκηνή, στο υψηλότερο μάλιστα επίπεδο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στον διάλογο που είχε την Τρίτη (07.03.17) με φίλους της Νέας Δημοκρατίας στον λογαριασμό του στο Facebook, ρωτήθηκε -εκτός από τα μείζονα πολιτικά και κοινωνικά προβλήματα- και για κάποια άλλα θέματα, όπως το Survivor, το Star Wars, τον… ΠΑΟΚ αλλά και το Champions League.

Ειδικά για το τελευταίο, μάλιστα, του ζητήθηκε να κάνει και πρόβλεψη για τον φετινό πρωταθλητή Ευρώπης, με τον αρχηγό της ΝΔ να απαντά: “Ποντάρω στο outsider, PSG – Paris Saint-Germain”!

Δείτε την φωτογραφία

Ο… κουβάς του επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, στάθηκε η αφορμή για ποδοσφαιρική… καζούρα από τον ίδιο τον πρωθυπουργό, με τον Αλέξη Τσίπρα να αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter, λίγο μετά το τέλος της συγκλονιστικής αναμέτρησης στο Καμπ Νου το εξής:

Τελικά, @kmitsotakis η PSG θα κερδίσει το Champions League όσο και η ΝΔ τις επόμενες εκλογές“.

Δείτε την ανάρτηση

 

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Ανδρουλάκης: Η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης είναι κοινωνικό αίτημα
«Οι μαζικές συγκεντρώσεις του ελληνικού λαού είναι η απαίτηση του να νικήσει το φως και όχι το σκοτάδι. Να νικήσει η αλήθεια και όχι η συγκάλυψη. Να κερδίσει η δικαιοσύνη και όχι η ατιμωρησία»
Νίκος Ανδρουλάκης
Ο Φλωρίδης κατηγόρησε την αντιπολίτευση για «συνειδητή αλλοίωση» της φράσης του για το «μπάζωμα» στα Τέμπη
«Η φράση μου ήταν πως όσοι από τους πολιτικούς μιλάνε για μπάζωμα, είναι για τα μπάζα. Για τους πολιτικούς μιλούσα, όχι για τους συγγενείς» είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης
Ο Γιώργος Φλωρίδης
Παραιτήθηκε από υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας ο Χρήστος Τριαντόπουλος: «Δεν έχω τίποτα να φοβηθώ, ούτε να κρύψω»
«Το ήθος μου, η πίστη μου κι η αλήθεια μου επιβάλλει να σας πείσω να υπέρψηφίσετε την αβάσιμη πρόταση του ΠΑΣΟΚ. Καμία σκιά, καμία λάσπη» είπε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας
Χρήστος Τριαντόπουλος
Παραιτήθηκε ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Παπαγεωργίου – «Για διευκόλυνση της δικαιοσύνης στην υπόθεση των Τεμπών»
«Υποβάλλω την παραίτηση μου, με πρωταρχικό σκοπό τη διευκόλυνση του έργου της ελληνικής Δικαιοσύνης στην υπόθεση των Τεμπών», αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Παπαγεωργίου στην επιστολή παραίτησης προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη
Βασίλης Παπαγεωργίου