Τετάρτη, 17 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Μπαρτσελόνα – Παρί: Μεταμεσονύχτιο “φαρμάκι” Τσίπρα – Μητσοτάκη! “Κουβάς” και ΕΛΣΤΑΤ!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Δύο ντέρμπι το βράδυ της Πέμπτης. Μπαρτσελόνα – Παρί στο Καμπ Νου και… Τσίπρας – Μητσοτάκης στο Twitter. Η παραπάνω πρόταση δεν περιέχει καμία ανακρίβεια…

Ένα από τα συγκλονιστικότερα παιχνίδια της ιστορίας του Champions League παρακολουθήσαμε όλοι το βράδυ της Πέμπτης, 08.03.17. Ήταν μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Παρί Σεν Ζερμέν για τη φάση των “16” και όταν λέμε “όλοι” το εννοούμε, αφού την επική μονομαχία της Βαρκελώνης είδαν και οι Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης!

Το παιχνίδι ήταν πραγματικά δίχως προηγούμενο, με την Μπαρτσελόνα να καταφέρνει να πετύχει μια ιστορική νίκη με 6-1 και να περνάει στην επόμενη φάση, ωστόσο γρήγορα το ενδιαφέρον στράφηκε στο δεύτερο ντέρμπι της βραδιάς, μεταξύ του πρωθυπουργού και του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν αυτός που “χτύπησε” πρώτος. Κι αυτό διότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στον διάλογο που είχε την Τρίτη (07.03.17) με φίλους της Νέας Δημοκρατίας στον λογαριασμό του στο Facebook, ρωτήθηκε -εκτός από τα μείζονα πολιτικά και κοινωνικά προβλήματα- και για κάποια άλλα θέματα, όπως το Survivor, το Star Wars, τον… ΠΑΟΚ αλλά και το Champions League.

Ειδικά για το τελευταίο, μάλιστα, του ζητήθηκε να κάνει και πρόβλεψη για τον φετινό πρωταθλητή Ευρώπης, με τον αρχηγό της ΝΔ να απαντά: “Ποντάρω στο outsider, PSG – Paris Saint-Germain”!

Δείτε την φωτογραφία

Ο… κουβάς του επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, στάθηκε η αφορμή για ποδοσφαιρική… καζούρα από τον ίδιο τον πρωθυπουργό, με τον Αλέξη Τσίπρα να αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter, λίγο μετά το τέλος της συγκλονιστικής αναμέτρησης στο Καμπ Νου το εξής:

Τελικά, @kmitsotakis η PSG θα κερδίσει το Champions League όσο και η ΝΔ τις επόμενες εκλογές“.

Δείτε την ανάρτηση

Μισή ώρα αργότερα, πάντως, ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε απευθείας στο παραπάνω σχόλιο, αναφερόμενος στην εκτίμηση της ΕΛΣΤΑΤ για την (μηδενική) ανάπτυξη του 2016. Έγραψε χαρακτηριστικά:

@atsipras Καλά, μια λάθος πρόβλεψη για το Champions League έκανα, δεν έχασα και τα αποτελέσματα της ΕΛΣΤΑΤ…“.

Δείτε την ανάρτηση 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε