Πολιτική

Μπέτυ Μπαζιάνα: Σαν μαμά… όλων των παιδιών! [vid, pics]

Στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα και στα... κάλαντα η Μπέτυ Μπαζιάνα! Καρέ - καρέ η ώρα που πέρασε η σύντροφος του πρωθυπουργού δίπλα σε δεκάδες... παιδικές φατσούλες!

«Θα μας τα πείτε;». Το καλωσόρισμα αυτό του Αλέξη Τσίπρα έδωσε το… σύνθημα! Κι αμέσως γέμισε το Μέγαρο Μαξίμου με τις χαρμόσυνες φωνές των παιδιών του Πρότυπου Εθνικού Νηπιοτροφείου. Ο πρωθυπουργός και η σύντροφός του. Μπέτυ Μπαζιάνα. υποδέχθηκαν τα παιδιά του Πρότυπου Εθνικού Νηπιοτροφείου και άκουσαν τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς. Επίσης άκουσαν παιδικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Με Μπέτυ Μπαζιάνα και παιδικά χαμόγελα!

Στη συνέχεια φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο που κοσμεί το Μέγαρο Μαξίμου. Ο κ. Τσίπρας χαιρέτισε ένα- ένα τα μικρά παιδιά, ανταλλάσσοντας ευχές.

[read4more]

Ο πρωθυπουργός, μάλιστα, ενημερώθηκε από το καθένα για το τι δώρο έχουν ζητήσει να βρουν κάτω απ’ το δέντρο το ξημέρωμα της Πρωτοχρονιάς.

Ο κ. Τσίπρας τους μοίρασε παιδικά βιβλία, τα οποία στη συνέχεια τα παιδιά θα τα ξεφύλλιζαν με την κ. Μπαζιάνα, στο γραφείο του Πρωθυπουργού. Το οποίο είχε γεμίσει με τους μικρούς επισκέπτες, ενώ ο κ. Τσίπρας είχε συζήτηση με τους δασκάλους των παιδιών.

Την… παράσταση, όμως, έκλεψε η Μπέτυ Μπαζιάνα, η οποία ήταν συνεχώς δίπλα στα παιδιά! Τα έπαιρνε αγκαλιά, τους μοίραζε γλυκά, τους διάβαζε παραμύθια.

Δείτε τις χαρακτηριστικές εικόνες

betty betty betty betty betty betty betty betty betty betty

«Τα καλά σκαριά είναι για τις φουρτούνες – Το καλό σκαρί αντέχει»

Στη συνέχεια τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα τραγούδησαν στον πρωθυπουργό και τη σύντροφό του κ. Μπαζιάνα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ερέτριας «Κωνσταντής Κανάρης» και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λούτσας «Η Δέλφη», με τα συγκροτήματα να παίζουν και να χορεύουν και παραδοσιακούς νησιώτικους χορούς. Ιδιαίτερο χρώμα έδωσαν με τον χορό τους τα μικρά παιδιά των συλλόγων.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ερέτριας «Κωνσταντής Κανάρης» δώρισε στον Αλέξη Τσίπρα ένα ξύλινο καράβι με το όνομα του Κωνσταντίνου Κανάρη, με τον πρωθυπουργό να σχολιάζει: «Τα καλά σκαριά είναι για τις φουρτούνες», «το καλό σκαρί αντέχει». Ο κ. Τσίπρας τους αποχαιρέτησε με ευχές για καλή χρονιά και κάλεσε τους Συλλόγους «να ΄ρθείτε και του χρόνου να μας χορέψετε τους ωραίους σας χορούς».

Τα κάλαντα τραγούδησε στον πρωθυπουργό και ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Μερακλήδες Άρτας».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Φωτογραφίες: Eurokinissi

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Ετοιμάζομαι κάθε μέρα και δουλεύω για τη στιγμή που θα γίνω πρωθυπουργός»
«Συζητάω με τον εαυτό μου την ιδέα της πρωθυπουργίας και το βλέπω κυρίως ως ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα από πολλούς πολίτες, και ιδιαίτερα από νέες γυναίκες και κορίτσια»
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου
Σε αναμμένα κάρβουνα η Αθήνα για τους δασμούς των ΗΠΑ παρά τα «καλά λόγια» Τραμπ – Οι εξαγγελίες της ΔΕΘ που «κινδυνεύουν» και η λύση «win win»
Έντονη είναι η ανησυχία στην κυβέρνηση για το ενδεχόμενο η εικόνα της οικονομίας να διαταραχθεί - «Στους οικονομικούς πολέμους δεν υπάρχουν κερδισμένοι, υπάρχουν μόνο χαμένοι» η θέση της κυβέρνησης
Ο Μητσοτάκης με τον Τραμπ σε παλαιότερη συνάντηση στον Λευκό Οίκο 2
Ντόναλντ Τραμπ: Συμφωνώ με την πρόταση Μητσοτάκη για win-win, είναι καλός άνθρωπος, μπορεί να γίνει συμφωνία με ΕΕ
Σε εμπορική συμφωνία «win-win» στην οποία μπορούν να φτάσουν Ευρώπη και ΗΠΑ, αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο αμερικάνικο μέσο «Breitbart»
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο το 2020 4
Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε Μαξίμου για την επιλογή Φλωρίδη στη διαχείριση της υπόθεσης της παραπομπής Τριαντόπουλου
Με δεδομένο ότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης αποτελεί το «κόκκινο πανί» για την Κουμουνδούρου, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν ότι στην αυριανή συνεδρίαση στη Βουλή θα γίνει «χαμός»
Τα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου 1