Site icon NewsIT

Ν.Δ.: Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να νομιμοποιήσει όλους τους παράνομους μετανάστες

31.01.2014 | 17:43
Ν.Δ.: Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να νομιμοποιήσει όλους τους παράνομους μετανάστες

Μετά τις δραματικές εξελίξεις στο Φαρμακονήσι έχει ανοίξει πλέον η κόντρα ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα της εισόδου των παράνομων μεταναστών και την νομιμοποίησή τους.

Η Νέα Δημοκρατία με αφορμή και το χθεσινό περιστατικό έξω από το γραφείο του υπουργού Ναυτιλίας, κ. Βαρβιτσιώτη επανέρχεται σήμερα και με νέα ανακοίνωσή καταφέρεται κατά των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ και της Νεολαίας του για το επίμαχο αυτό θέμα. 

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Νέα Δημοκρατία “η θέση του ΣΥΡΙΖΑ για τη λαθρομετανάστευση – σύμφωνα και με το ψήφισμα της Νεολαίας του που “θυροκόλλησαν” κατά την εισβολή τους στο γραφείο του Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας- είναι “η νομιμοποίηση όλων των μεταναστών και μεταναστριών που ζουν στη χώρα μας”.

Σημειώνει μάλιστα πως την ίδια θέση με κατάργηση της FRONTEX και ελεύθερη είσοδο λαθρομεταναστών στην Ευρώπη την υιοθετούν και τα περιθωριακά κόμματα που στηρίζουν τον κ. Τσίπρα στην Ευρώπη.

Μάλιστα, καλεί τον κ. Τσίπρα να ενημερώσει άμεσα τον ελληνικό λαό για το πόσους λαθρομετανάστες θα νομιμοποιήσει, πόσο θα επιβαρυνθεί η ανεργία στους έλληνες εργαζομένους, το κόστος για το σύστημα ασφάλισης, τις συνέπειες από την ελεύθερη είσοδο λαθρομεταναστών στην κοινωνική συνοχή και σε ποιές περιοχές θα τους διοχετεύσει. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πόλεμος ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για το… ντου στο γραφείο Βαρβιτσιώτη: «Είστε ντροπή για τη δημοκρατία» – «Θα σας ρίξουμε!»

“Αν δείτε τα δύσκολα, τρυπήστε τις βάρκες σας…” – Τι αποκάλυψε ο αρχιπλοίαρχος του Λιμενικού για το Φαρμακονήσι

“Μην κουνηθείτε! Σας σκότωσα!” – Βίντεο ντοκουμέντο της DW με λιμενικούς να απειλούν πρόσφυγες! – Μαρτυρία σοκ: “Αιμορραγούσα και δεν με βοηθούσαν”

Βαρβιτσιώτης: Ακραίες πράξεις εκφοβισμού από τον ΣΥΡΙΖΑ


Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version