Site icon NewsIT

Ναι στην επανεκλογή Παπούλια και από ΛΑΟΣ

02.02.2010 | 14:22
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

  Την στήριξη του ΛΑΟΣ στην επανεκλογή του ως προέδρου της Δημοκρατίας εξέφρασε σήμερα ο Γ.Καρατζαφέρης.

 

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι τον πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Ο κ. Καρατζαφέρης, ο οποίος έχει ήδη δηλώσει ότι το κόμμα του θα στηρίξει την επανεκλογή του κ. Παπούλια στην προεδρία της Δημοκρατίας, έκανε λόγο για “οικουμενική αντίληψη στον πρόσωπο του προέδρου”, ενώ μετά το τέλος της συνάντησης δήλωσε:
 
“Είναι εμφανές ότι μπαίνουμε σε μία νέα φάση της μεταπολίτευσης. Θα χρειαστούν καλύτερες συνεννοήσεις τα πολιτικά κόμματα και η εκλογή του Κάρολου Παπούλια είναι μια καλή εκκίνηση, γιατί έχουμε έναν πρόεδρο σοβαρό, σοφό και συνετό, ο οποίος είναι σίγουρο ότι θα προσφέρει εάν, όπου και όπως χρειαστεί, καλές και ωφέλιμες για τον τόπο υπηρεσίες”.
 
Απαντώντας σε ερώτηση εάν προβλέπει τριγμούς στο πολιτικό σκηνικό, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ δήλωσε:
“Δεν πρέπει να υπάρξουν, πιστεύω ότι όλοι μας είμαστε μεγάλα παιδιά για να μπούμε στον πειρασμό τέτοιων παιχνιδιών”.
“Αποτυχημένα παιδιά, όμως, γιατί γι’ αυτή την κρίση που περνά ο ελληνικός λαός κάποιοι ευθύνονται, αυτοί που είναι στα πράγματα τόσο καιρό”, σημείωσε δημοσιογράφος, για να απαντήσει ο κ. Καρατζαφέρης:
“Θα ήταν πάρα πολύ εύκολο να υιοθετήσω αυτή τη λογική, γιατί εγώ δεν ήμουν ποτέ στα πράγματα, και να εισπράξω από αυτή τη διάσωση. Ομως, πιστεύω ότι σήμερα, όπως έχουν τα πράγματα, κάποιοι πρέπει να βοηθήσουν για να βγει η χώρα απο την κρίση”.
 
Την Τετάρτη στη Βουλή θα γίνει η συνεδρίαση της Ολομέλειας όπου ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ θα ψηφίσουν υπέρ της επανεκλογής του Κάρολου Παπούλια στην προεδρεία της Δημοκρατίας.
 
 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version