Τρίτη, 2 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Νάντια Γιαννακοπούλου: «Θα σας ενημερώσω σύντομα» απαντά για ενδεχόμενη υποψηφιότητά της για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

Νάντια Γιαννακοπούλου: «Θα σας ενημερώσω σύντομα» απαντά για ενδεχόμενη υποψηφιότητά της για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

Κλειστά κρατά ακόμη τα χαρτιά της όσον αφορά ενδεχόμενη υποψηφιότητά της για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ η Νάντια Γιαννακοπούλου.

«Θα σας ενημερώσω σύντομα τι θα κάνω» δήλωσε η Νάντια Γιαννακοπούλου, στην ερώτηση αν σκέφτεσαι να συμμετάσχει στην κούρσα διεκδίκησης της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ.

«Θα είμαι παρούσα στην πρώτη γραμμή όπως είμαι πάντα στις πιο δύσκολες στιγμές του ΠΑΣΟΚ από τότε που ήταν στο 4% μέχρι και σήμερα που θέλουμε να γίνει επόμενη κυβέρνηση που ήταν ρεαλιστικός στόχος να γίνουμε αξιωματική αντιπολίτευση», σημείωσε η ίδια, μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί της Τρίτης (02.07.24).

«Νομίζω και πιστεύω ότι με όλες τις υποψηφιότητες και όσες έρθουν θα τρίβουμε τα μάτια από τη συμμετοχή του κόσμου στις εσωκομματικές εκλογές. Αυτό που λέω στους πολίτες είναι να συμμετέχουν στις εκλογές», επεσήμανε ακόμη.

 

Απαντώντας στις αναφορές Ανδρουλάκη περί «πασαρέλας», η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είπε ότι «πασαρέλα είναι να βγαίνεις και να λες φύγε εσύ να έρθω εγώ που είμαι πιο ωραίος, ψηλός ή αδύνατος».

«Εγώ δεν κρύφτηκα ποτέ, και στις πιο κρίσιμες στιγμές έλεγα τη γνώμη μου. Ήμουν από αυτούς που διαφώνησα ξεκάθαρα και για την επιστολική ψήφο και για την αλλαγή στάσης του ΠΑΣΟΚ όσον αφορά τα μη κρατικά πανεπιστήμια» ανέφερε.

 «Είμαστε όλοι ΠΑΣΟΚ και θα είμαστε όλοι στην πρώτη γραμμή. Όποιος εκλεγεί αρχηγός θα είμαστε πίσω του», υποστήριξε.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις