Σάββατο, 17 Αυγ.
35oC Αθήνα

Νάσος Ηλιόπουλος: Σήμερα η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του για το δήμο Αθηναίων

Νάσος Ηλιόπουλος: Σήμερα η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του για το δήμο Αθηναίων
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Η μπίλια… έκατσε στο όνομα “Νάσος Ηλιόπουλος”. Ο υφυπουργός Εργασίας, ένα πρόσωπο από τον σκληρό πυρήνα του ΣΥΡΙΖΑ, θα είναι οριστικά και αμετάκλητα ο υποψήφιος του κόμματος για το δήμο της Αθήνας.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος φαίνεται πως δεν… φοβήθηκε τη μάχη κόντρα στον Κώστα Μπακογιάννη και τον Παύλο Γερουλάνο. Και αποδέχτηκε την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα να είναι ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για το δήμο Αθηναιών.

Σήμερα, στις 18:30 το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου, η δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ «Αθήνα Ανοιχτή Πόλη» θα παρουσιάσει επίσημα τον υποψήφιό της για τις δημοτικές εκλογές του 2019.

Στην παρουσίαση της υποψηφιότητας του Νάσου Ηλιόπουλου θα δώσουν το παρών πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και της κυβέρνησης.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος είχε ανάψει από την πρώτη στιγμή το «πράσινο φως» στον Αλέξη Τσίπρα, αποδεχόμενος να είναι υποψήφιος για το δήμο. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε αναζητήσει τον «εκλεκτό» του και σε προσωπικότητες εκτός Βουλής αλλά είτε βρήκε… κλειστές πόρτες είτε το κόμμα θεώρησε ότι δεν θα μπορούσαν να τεθούν, αυτά τα πρόσωπα, αντιμέτωπα με αντιπάλους όπως ο Κώστας Μπακογιάννης αλλά και ο Παύλος Γερουλάνος, που προέρχεται από μεγάλη αστική οικογένεια της Αθήνας.

Έτσι, επιλέχθηκε για το Δήμο Αθηναίων ο Νάσος Ηλιόπουλος. Ο νεαρός υφυπουργός Εργασίας θεωρείται εργατικός και πολύ αποτελεσματικός, χαίρει εκτίμησης από στελέχη της Κουμουνδούρου και προέρχεται από τον σκληρό πυρήνα του ΣΥΡΙΖΑ.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΛΕΝΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις