Πέμπτη, 25 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Ναύπλιο και Πύλο ο Σαμαράς, Θεσσαλονίκη ο Βενιζέλος

Ναύπλιο και Πύλο ο Σαμαράς, Θεσσαλονίκη ο Βενιζέλος

Τις ιδιαίτερες πατρίδες τους προτιμούν και φέτος για τις ολιγοήμερες διακοπές του Πάσχα οι Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος – στις αποσκευές τους και ο πολιτικός σχεδιασμός των δύο κομμάτων, στην τελική ευθεία για τις Ευρωεκλογές και τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές.

Ελάχιστες ημέρες μακριά από τις προκλήσεις και τους πονοκεφάλους της πολιτικής ζωής και του προεκλογικού αγώνα θα περάσουν στις γενέτειρες τους για την ανάπαυλα των διακοπών του Πάσχα ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς και ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Αύριο, Μεγάλη Παρασκευή ο Αντώνης Σαμαράς θα παρακολουθήσει την περιφορά του Επιταφίου στο Ναύπλιο και ακολούθως θα κατευθυνθεί προς την ιδιαίτερη πατρίδα του την Πύλο, όπου θα καταλύσει, ως είθισται στο «Costa Navarino», ιδιοκτησίας της φιλικής οικογένειας, Κωνσταντακοπούλου.

Στη συμπρωτεύουσα βρίσκεται από το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης ο Ευάγγελος Βενιζέλος, μαζί με την οικογένεια του, μετά τη μίνι ευρωπαική του περιοδεία σε Βρυξέλλες και Λουξεμβούργο υπό την ιδιότητα του Υπουργού Εξωτερικών. Ο κύριος Βενιζέλος, όπως και ο Αντώνης Σαμαράς επιστρέφουν στην Αθήνα το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νονοί μόνο για Έλληνες! – ΦΩΤΟ

Λαφαζάνης: Δεν υπήρξε θερμό επεισόδιο ανάμεσα σ’ εμένα και τον Τσίπρα

Ιερώνυμος προς υποψήφιους: «Να δώσετε τίμιο και ειλικρινη αγώνα»

“Γκολ” Σπηλιωτόπουλου με Βαζέχα – Υποψήφιος στην Αθήνα ο “Χρήστος”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε