Πολιτική

ΝΔ απαντά στον ΣΥΡΙΖΑ: Ας αφήσει τα γνωστά κλισέ και ας απαντήσει στον Τζέφρι Πάιατ που δηλώνει «έκπληκτος»

Για διαστρέβλωση των θέσεων του Αμερικανού Πρέσβη στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ, κατηγόρησε τη ΝΔ ο ΣΥΡΙΖΑ και η απάντηση του κυβερνώντος κόμματος δεν άργησε να έρθει.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ας αφήσει τα γνωστά κλισέ και ας απαντήσει στον πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα που δηλώνει “έκπληκτος”. Η έκπληξη του κ. Πάιατ προκύπτει όχι από την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, αλλά από τη σημερινή στάση του ΣΥΡΙΖΑ, σε σύγκριση με αυτά που έλεγε όταν ήταν στην κυβέρνηση. Είναι όπως τα μνημόνια. Πρώτα θα τα έσκιζαν και στη συνέχεια έγιναν οι καλύτεροι μαθητές» τονίζει συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της ΝΔ, απαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Αν ο κ. Τσίπρας ερχόταν ξανά στην εξουσία θα κατήγγελλε τη συμφωνία με τις ΗΠΑ ή “θα δούμε πώς θα το χειριστούμε…” όπως απάντησε για τη Συμφωνία με τη Γαλλία;» ρωτάει η ΝΔ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Χαμός με Μαρινάκη και Κωνσταντοπούλου στη Βουλή για τον μηχανοδηγό στα Τέμπη: «Ήταν εθελοντής στο γραφείο Μητσοτάκη» – «Προσβάλετε τη μνήμη ενός νεκρού»
«Είστε αυτή που πάνω σε ένα τραγικό δυστύχημα θέλετε να επιβιώσετε πολιτικά και να ανεβάσετε πολιτικά το κόμμα σας εκμεταλλευόμενη τον ανθρώπινο πόνο» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης
Μάκης Βορίδης για Μαρία Καρυστιανού: «Κάνει πολιτικές τοποθετήσεις, δεν γίνεται να μην απαντάμε» – «Αδίστακτος, σπιλώνει τον αγώνα μας» η απάντησή της
«Δεν γίνεται να μην απαντάμε στις πολιτικές τοποθετήσεις που κάνει» είπε ο Μάκης Βορίδης για τη Μαρία Καρυστιανού που του απάντησε χαρακτηρίζοντάς τον «μικρόψυχο, κακό και λίγο»
Ο Μάκης Βορίδης στη Βουλή
Άδωνις Γεωργιάδης: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι κακιά γυναίκα, αυτή την κυρία πάνε να υποστηρίξουν στο συλλαλητήριο για τα Τέμπη
«Θα της κάνω μήνυση και αγωγή για να αποδείξει στα δικαστήρια την προσωπική μου εμπλοκή. Όποιος πάει στο συλλαλητήριο στηρίζει Κωνσταντοπούλου»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή