Site icon NewsIT

ΝΔ: Εξεταστική για την Υγεία μέχρι και σήμερα!

06.04.2017 | 15:52
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Πρόταση καταθέτει και η ΝΔ για επέκταση μέχρι σήμερα της περιόδου που θα ερευνήσει η εξεταστική επιτροπή της Βουλής που θα συσταθεί για την Υγεία.

Μετά την ανάλογη πρόταση που έχει καταθέσει η Δημοκρατική Συμπαράταξη ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταθέτει δική της πρόταση ώστε η εξεταστική επιτροπή που θα συγκροτηθεί για την Υγεία να αφορά την περίοδο 1996 μέχρι και σήμερα και όχι μόνο για την περίοδο 1997-2014 που θέλει η πρόταση της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Η αμφίπλευρη επιμήκυνση κατά ένα έτος μπροστά αλλά και δύο – τρία μετά, της ΝΔ έχει στόχο ώστε να συμπεριληφθεί και το έτος του 1996 που γενικός γραμματέας στο υπουργείο Υγείας ήταν ο Πάνος Κουρουμπλής και νυν υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τα έτη της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Η πρόταση της ΝΔ επειδή υπερβαίνει τις απαιτούμενες 60 υπογραφές βουλευτών αναγκαστικά θα τεθεί και επισήμως στη συζήτηση που θα γίνει στην Ολομέλεια. Το εάν τώρα, όπως ζητάει η ΝΔ στην πρότασή της «ψηφιστεί η δική της πρότασης και από τους βουλευτές της πλειοψηφίες» μένει να το δούμε την ερχόμενη Μεγάλη Τετάρτη στην ονομαστική ψηφοφορία που θα διεξαχθεί στην Ολομέλεια.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version