Πολιτική

ΝΔ για Φλαμπουράρη: “Βάλτε επιτέλους τέλος σε αυτήν την νοσηρή κατάσταση”

Η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωση του γραφείου τύπου του κόμματος «καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο» τη νέα επίθεση στο σπίτι του Αλ. Φλαμπουράρη.

Με την ίδια ανακοίνωση το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καλεί «την Κυβέρνηση και τον κατ’ ευφημισμό Yπουργό Προστασίας του Πολίτη να βάλουν τέλος σε αυτήν την νοσηρή κατάσταση».

Καταδρομική επίθεση στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ανακοίνωση για την νέα επίθεση στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη στα Εξάρχεια είχε εκδώσει και ο ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία διεμήνυε πως “δεν φοβόμαστε αδίσταχτους ανθρώπους του υποκόσμου“.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
«Η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ