Πολιτική

ΝΔ για Καμμένο: Δεν απάντησε σε κανένα ερώτημα! – Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ

«Η σημερινή παρουσία του κ. Καμμένου στη Βουλή των Ελλήνων τον εξέθεσε ακόμη περισσότερο» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ, σημειώνοντας πως ο υπουργός Εθνικής Άμυνας «δεν απάντησε σε κανένα από τα ουσιαστικά ερωτήματα και επιχείρησε, με αοριστολογίες, να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα».

Η Νέα Δημοκρατία σημειώνει επίσης, ότι ο κ. Καμμένος ήταν σε εμφανή αδυναμία να εξηγήσει στους βουλευτές και στους πολίτες, για ποιο λόγο επικοινώνησε 12 φορές σε διάστημα λίγων ημερών με τον φυλακισμένο ισοβίτη και τι ακριβώς είπαν.

Και προσθέτει: «Δεν απάντησε αν ο κ. Τσίπρας γνώριζε αυτό τον χειρισμό. Δεν απάντησε αν γνώριζε τον λιμενικό υπάλληλο που εμπλέκεται στην υπόθεση. Δεν απάντησε με ποιο δικαίωμα βγάζει καταδικαστικές αποφάσεις κατά Ελλήνων πολιτών. Η σημερινή άρνηση του κ. Καμμένου να απαντήσει στην ουσία των θεμάτων εκθέτει πλέον και τον κ. Τσίπρα, ο οποίος οφείλει να απαντήσει αν, και μετά από αυτό, στηρίζει τον κ. Καμμένο».

 

 

Λίγες ώρες αργότερα, ήρθε η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ που τονίζει σε ανακοίνωσή του πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπερασπίζεται επιχειρηματίες με κάθε τρόπο.

Αναλυτικά αναφέρει: “Μέρα με τη μέρα, η Νέα Δημοκρατία των κ. Μητσοτάκη και Γεωργιάδη μετατρέπεται, από κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σε ομάδα πίεσης επιχειρηματικών συμφερόντων.

Η σημερινή συζήτηση στη Βουλή ήταν αποκαλυπτική. Για τη ΝΔ, δεν αποτελεί ζητούμενο η πλήρης διαλεύκανση μιας υπόθεσης διακίνησης και εμπορίας 2 τόνων ηρωίνης, αλλά η υπεράσπιση των επιχειρηματιών που στηρίζουν με κάθε τρόπο.

Απόλυτο καθήκον μιας συντεταγμένης και ευνομούμενης Πολιτείας, καθώς και της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης είναι να πράξει τα δέοντα ώστε να διερευνηθούν σε βάθος υποθέσεις εγκληματικών ενεργειών, ακόμα δε περισσότερο όταν αυτές σχετίζονται με εμπόριο ναρκωτικών.

Αυτό ακριβώς οφείλει να πράξει και θα πράξει ανεμπόδιστη η Δικαιοσύνη”.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: «Οι πιστοί της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας θρηνούν την απώλεια του θρησκευτικού ηγέτη τους»
«Μακάρι η παρακαταθήκη της συνεννόησης και της αγάπης που αφήνει ο Πάπας Φραγκίσκος να βρει την καλύτερη συνέχεια», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πάπα Φραγκίσκο 1