Πέμπτη, 18 Ιουλ.
33oC Αθήνα

ΝΔ – Κακλαμάνης: Μέσα σε 2 μήνες θα έχουμε νέο Πρόεδρο

ΝΔ – Κακλαμάνης: Μέσα σε 2 μήνες θα έχουμε νέο Πρόεδρο

Για τις εξελίξεις στο κόμμα του και την απόφαση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη να επισπευσθούν οι διαδικασίες για την εκλογή Προέδρου της ΝΔ, μίλησε στο Νίκο Ευαγγελάτο και στα Παραπολιτικά 90,1 ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Ο κ. Κακλαμάνης θύμισε ότι είχε ήδη ληφθεί μια απόφαση να κινηθούν οι διαδικασίες αλλά είχαν αναστείλει τα πάντα ενόψει εκλογών.

«Είχαμε πει ότι απώτερο όριο ήταν ο Μάρτιος. Τώρα επισπεύδονται οι εκλογές. Δεν χρειάζεται να περιμένουμε. Κι εγώ που μίλησα χθες με τον κ. Μεϊμαράκη, του εισηγήθηκα να επισπευσθούν οι διαδικασίες. Νομίζω ότι μέσα στην εβδομάδα θα αποφασίσουμε την ακριβή ημερομηνία. Αν είχε γίνει αυτό άμεσα τον Ιανουάριο θα ήταν ακόμα καλύτερα αλλά θα γίνει συντομότερα από τον Μάρτιο».

«Νομίζω σε 2 μήνες θα έχει τελειώσει», είπε ακόμα και όταν ρωτήθηκε για την μάχη Καραμανλικών – Μητσοτακικών είπε ότι αυτό έχει ξεπεραστεί.

Στο ερώτημα πως θα ήθελε τον αρχηγό της ΝΔ είπε:

«Αν γινόταν η πλήρης ανατροπή θα ήταν πρωτιά σε παγκόσμιο πείπεδο. Κάναμε όμως ανασυγκρότηση. Το σημαντικότερο είναι η ανανέωση του πολιτικού λόγου. Να γίνουν νέες εγγραφές με ανθρώπους της οικονομιας και της αγοράς και της κοινωνίας. Πήρε άριστα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης σε όλες τις κινήσεις του σε θεσμικό επίπεδο».

Ο κ. Κακλαμάνης όταν ρωτήθηκε για το πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη είπε ότι δεν θέλει να μπει σε ονοματολογία.
«Όταν θα έρθει η ώρα θα τοποθετηθώ καθαρά», κατέληξε.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε