Πολιτική

ΝΔ: Καλωσορίζουμε τον κ. Πολάκη στο σπίτι του πολακισμού

Αιχμηρό είναι το σχόλιο της ΝΔ για την επανένταξη του Παύλου Πολάκη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ με απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη.

«Δεν θέλαμε να ασχοληθούμε άλλο με την παρωδία του σίριαλ Πολάκη που έχει μονοπωλήσει τον ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ για την επιστροφή του Παύλου Πολάκη στην ΚΟ του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Είχαμε μιλήσει άλλωστε για τη μισή διαγραφή του που ξεχείλιζε από υποκρισία. Όμως, η σημερινή «επιστροφή» του κ. Πολάκη στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ξεπέρασε κάθε όριο και δεν μπορούμε να την αφήσουμε ασχολίαστη», επισημαίνεται.

«Είναι πλέον προφανές ότι ο κ. Πολάκης είναι ο πραγματικός αρχηγός του κόμματός του και ταυτόχρονα λυπηρό ότι οι ιδέες και το ύφος του εξακολουθούν να αποτελούν την κεντρική γραμμή της αξιωματικής αντιπολίτευσης της χώρας», συνεχίζει η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κυβερνώντος κόμματος και καταλήγει:

«Καλωσορίζουμε τον κ. Πολάκη στο σπίτι του πολακισμού».

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει για κυβερνητική συγκάλυψη στα Τέμπη και ετοιμάζεται για τη σύγκρουση στη Βουλή
Σύμφωνα με την Κουμουνδούρου, ο νέος υπερασπιστικός ισχυρισμός πως τα κυβερνητικά στελέχη, δήθεν δεν εμπλέκονται στο μπάζωμα καθώς ήταν στο σημείο ως «παρατηρητές» καταρρίπτεται από τις ίδιες τις κυβερνητικές ανακοινώσεις
Ο Σωκράτης Φάμελλος με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο συλλαλητήριο για τα Τέμπη στις 26/1/2025
Παύλος Μαρινάκης για τα «πυρά» περί συγκάλυψης στα Τέμπη: «Να διαχωρίσουμε τον δόλο από τις ενέργειες»
«Είναι βαριά η κατηγορία του μπαζώματος για συγκάλυψη», σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, υπογραμμίζοντας πως «εμείς δεν έχουμε καμία αντίρρηση να διερευνηθεί ενέργεια στο πεδίο»
Ο Παύλος Μαρινάκης