Πολιτική

ΝΔ: Ο Σαλμάς ζήτησε από τον Μητσοτάκη σύγκληση Κοινοβουλευτικής Ομάδας για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών

Την έκτακτη σύγκληση Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ για το «δυσμενές», όπως το χαρακτηρίζει, αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, ανακοίνωσε ότι ζήτησε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Μάριος Σαλμάς.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook ο Μάριος Σαλμάς, με επιστολή του στον πρωθυπουργό και πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, ζήτησε τη σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος για την ανάλυση του δυσμενούς εγκλογικού αποτελέσματος.

Υπενθυμίζεται ότι η ΝΔ συγκέντρωσε 28,31% στις ευρωεκλογές εκλέγοντας 7 ευρωβουλευτές.

«Μετά το αποτέλεσμα των πρόσφατων ευρωεκλογών, σας ζητώ να συγκαλέσετε σε συνεδρίαση την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, προκειμένου να αναλυθούν τα αίτια του δυσμενούς αποτελέσματος για την παράταξή μας», γράφει στην επιστολή του προς τον Κυρ. Μητσοτάκη ο Μ. Σαλμάς.

«Οφείλουμε να δώσουμε μια σοβαρά απάντηση, στους εκατοντάδες χιλιάδες παραδοσιακά ψηφοφόρους μας, που κάποιοι παρόλο που τα σπίτια τους στα χωριά βρίσκονται 100 μέτρα από τα εκλογικά κέντρα επέλεξαν να απέχουν και άλλοι να αποδοκιμάσουν την κυβερνητική πολιτική», καταλήγει στην επιστολή του ο βουλευτής της ΝΔ.

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Χαμός με Μαρινάκη και Κωνσταντοπούλου στη Βουλή για τον μηχανοδηγό στα Τέμπη: «Ήταν εθελοντής στο γραφείο Μητσοτάκη» – «Προσβάλετε τη μνήμη ενός νεκρού»
«Είστε αυτή που πάνω σε ένα τραγικό δυστύχημα θέλετε να επιβιώσετε πολιτικά και να ανεβάσετε πολιτικά το κόμμα σας εκμεταλλευόμενη τον ανθρώπινο πόνο» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης
Μάκης Βορίδης για Μαρία Καρυστιανού: «Κάνει πολιτικές τοποθετήσεις, δεν γίνεται να μην απαντάμε» – «Αδίστακτος, σπιλώνει τον αγώνα μας» η απάντησή της
«Δεν γίνεται να μην απαντάμε στις πολιτικές τοποθετήσεις που κάνει» είπε ο Μάκης Βορίδης για τη Μαρία Καρυστιανού που του απάντησε χαρακτηρίζοντάς τον «μικρόψυχο, κακό και λίγο»
Ο Μάκης Βορίδης στη Βουλή
Άδωνις Γεωργιάδης: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι κακιά γυναίκα, αυτή την κυρία πάνε να υποστηρίξουν στο συλλαλητήριο για τα Τέμπη
«Θα της κάνω μήνυση και αγωγή για να αποδείξει στα δικαστήρια την προσωπική μου εμπλοκή. Όποιος πάει στο συλλαλητήριο στηρίζει Κωνσταντοπούλου»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή