Κυριακή, 20 Οκτ.
17oC Αθήνα

ΝΔ: Ο Τσίπρας επιλέγει μόνιμη λιτότητα και μόνιμη χυδαιότητα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η στήριξη που παρείχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, στη δημόσια κόντρα του με τους δικαστές του ΣτΕ, δεν έμεινε ασχολίαστη από τη Νέα Δημοκρατία. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγόρησε τον πρωθυπουργό πως εκτός από μόνιμη λιτότητα, επιλέγει και τη μόνιμη χυδαιότητα.

«Τσίπρας και Πολάκης είναι ένα και το αυτό» τονίζει η Νέα Δημοκρατία στην ανακοίνωσή της, με την οποία εξαπολύει δριμεία επίθεση στον πρωθυπουργό, κατηγορώντας τον κ. Τσίπρα ότι «επιλέγει οριστικά να ταυτιστεί με τις πιο ακραίες πολιτικές παρουσίες της Κυβέρνησής του. Μετά την στήριξή του στον κ. Καμμένο, σήμερα μας δείχνει ότι είναι ένα και το αυτό με τον κ. Πολάκη».

Και καταλήγει: «Επομένως, εκτός από μόνιμη λιτότητα και μόνιμη χυδαιότητα».

Κατά την επίσκεψή του, το πρωί της Παρασκευής (30.06.2017) στο υπουργείο Υγείας, ο πρωθυπουργός στις δηλώσεις που ακολούθησε, “κάλυψε” τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, που τις τελευταίες μέρες έχει εμπλακεί σε δημόσια αντιπαράθεση με τους δικαστές, εξαιτίας της απόφασης του ΣτΕ για παραγραφή των φορολογικών αξιώσεων.

«Εμείς οι αστοιχείωτοι καταφέρνουμε και ξεπερνάμε πολλές φορές ακόμα και θεσμικά εμπόδια αυτών που έχουν ιδιαίτερη στοιχείωση για να μας θέτουν τέτοια εμπόδια. Και, ναι, θα τα καταφέρουμε να στηρίξουμε τις δημόσιες υπηρεσίες με ίδια μέσα» ήταν η φράση του πρωθυπουργού, με την οποία παρείχε στήριξη στον Παύλο Πολάκη.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε