Site icon NewsIT

ΝΔ: προς ολοταχώς για νέο πρόεδρο

01.11.2009 | 15:15
ΝΔ: προς ολοταχώς για νέο πρόεδρο

Οι 4 υποψήφιοι ετοιμάζονται πυρετωδώς για το Έκτακτο Συνέδριο στις 7 και 8 Νοεμβρίου.

Οι υψηλοί τόνοι πριν τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής που έγινε χθες φαίνεται ότι δίνουν τη θέση τους σε ένα πιο ήρεμο κλίμα στη ΝΔ. Οι υποψήφιοι τελικώς συμφώνησαν ότι για το νέο αρχηγό θα ψηφίζουν μόνο τα μέλη του κόμματος αλλά και οι “φίλοι” που θα εγγράφονται ως μέλη στο ηλεκτρονικό σύστημα μέχρι και την μέρα των εκλογών του νέου προέδρου.

Με συνέντευξη του στον κυριακάτικο τύπο ο Αντώνης Σαμαράς αποφεύγει να σχολιάσει τα όσα είπε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης σε βάρος του.  “Φίλος ο Βαγγέλης από παλιά. Τίποτε άλλο” ήταν η απάντηση που έδωσε ο κ. Σαμαράς. 
«Ρόλος μου είναι να ενώνω και όχι να διχάζω» είπε ο Αντώνης Σαμαρας απο τα Ιωάννινα το βράδυ και επανέλαβε οτι «πρέπει να τελειώσουν οι μηχανισμοί» .

Οταν ρωτήθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη για τις βολές Μεϊμαράκη, τον  δικαιολόγησε λέγοντας χαρακτηριστικά οτι ο πρώην υπουργός εθνικής άμυνας αναφέρθηκε σε “γεγονότα που έχει καταγράψει η ιστορία”. Ο κ. Μειμαράκης χθες στην ΚΕ είχε πεί: “ο εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής δεν είπε ποτέ προδώστε την παράταξη ή ρίξτε την κυβέρνηση». 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version