Πολιτική

ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ για τα ψηφοδέλτια: Λίγη ντροπή δεν βλάπτει

Πόλεμος ανακοινώσεων ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για τους υποψήφιους στα ψηφοδέλτια των δυο κομμάτων για τις εκλογές της 21ης Μαϊου.

Η Νέα Δημοκρατία απαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει πως «θέλει πολύ θράσος να βγάζει ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωση για τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας, όταν έχει στα ψηφοδέλτιά του τον καταδικασμένο ομόφωνα και αμετάκλητα για παράβαση καθήκοντος Νίκο Παππά, τον mr. Villa “των 2.000 τη νύχτα” με δάνειο του ΟΕΚ, κ. Ραγκούση, με επιστρεπτέες και με καταγγελίες για παρεμβάσεις ώστε να κουκουλωθεί υπόθεση ανασφάλιστης εργαζόμενης σε συγγενική επιχείρηση, και τον Παύλο Πολάκη, που μέσω προγραφών απειλούσε και στοχοποιούσε δημοσιογράφους, δικαστικούς και πολιτικούς, τον οποίο έλεγαν ότι θα αφήναν εκτός, αλλά δεν τόλμησαν! Λίγη ντροπή δεν βλάπτει!».

Νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ είχε επιτεθεί στη Νέα Δημοκρατία λέγοντας πως « ο κ. Χειμάρας των απευθείας αναθέσεων που δήθεν δικαιώθηκε από το ΣΔΟΕ, τελικά δεν θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ. Προφανώς μετά τις αντιδράσεις και το νέο άδειασμα των Αρχών, ο κ. Μητσοτάκης αναγκάστηκε να τηρήσει κάπως τα προσχήματα».

«Τώρα μένει ο κ. Παπαθανάσης που με 50.000 ευρώ “καθάρισε” για χρέη 2 εκατ., ο κ. Καππάτος που βγάζει στο σφυρί πρώτες κατοικίες ανήμπορων δανειοληπτών, ο κ. Μαραβέγιας που εξασφάλιζε εκατομμύρια ευρώ από τον Αναπτυξιακό Νόμο με υπογραφή Άδωνι Γεωργιάδη, ο υπόδικος κ. Πουλής του ΚΕΕΛΠΝΟ και ο κ. Αβραμόπουλος με τα αδιευκρίνιστα εκατομμύρια», υπογραμμίζει.

«Θα τους διατηρήσει στα ψηφοδέλτια της ΝΔ ο κ. Μητσοτάκης; Έτσι φαίνεται…Αλλιώς θα έπρεπε να καθαρίσει το μισό ψηφοδέλτιο του κόμματος των “Πάτσηδων” και των “γαλάζιων ακρίδων”», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Μια αποφασιστική νίκη για την πολιτική μας οικογένεια, τη Γερμανία και την Ευρώπη», το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για της εκλογές στη Γερμανία
Ο πρωθυπουργός συνεχάρη τον πρόεδρο του CDU Φρίντριχ Μερτς - «Ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: θα είστε ο επόμενος καγκελάριος της Γερμανίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Μητσοτάκης: Μείωση ασφαλιστικών εισφορών, ειδική ομάδα για το πετρέλαιο στους αγρότες και αύξηση δαπανών για το «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»
Δημιουργείται λιμάνι διαφυγής στη Σαντορίνη, στα 2 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα τον Ιανουάριο, αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός στην κυριακάτικη ανασκόπηση
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Thessaloniki Summit
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
«Η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ