Δευτέρα, 1 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Νέα Δημοκρατία: Έγκλημα τα “κουπόνια αντί ευρώ”

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής είναι επιβεβλημένη, λέει η Νέα Δημοκρατία μετά και τις αποκαλύψεις του Γκεν Κιμ για το σχέδιο Β που επεξεργαζόταν η Κυβέρνηση την περίοδο που ήταν υπουργός Οικονομικών ο Γιάνης Βαρουφάκης και περιελάμβανε πληρωμή μέρους του μισθού των Δημοσίων Υπαλλήλων με κουπόνια.

“Δύο χρόνια μετά το αχρείαστο δημοψήφισμα, ο κ. Γκλεν Κιμ – σύμβουλος τότε του κ. Βαρουφάκη και σήμερα του κ. Τσακαλώτου – αποκαλύπτει νέα στοιχεία για τα σχέδια κυκλοφορίας “κουπονιών”, αντί του ευρώ. Δίνει έτσι νέες διαστάσεις στο έγκλημα που μεθόδευε η Κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου”, τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.
Όπως τονίζει μάλιστα δικαιώνεται έτσι άλλη μια φορά η θέση της ότι είναι απόλυτα επιβεβλημένη η σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής “για την πλήρη διερεύνηση του εγκλήματος, που στοίχισε πολλά δισεκατομμύρια πρόσθετης λιτότητας για τους πολίτες”.
Όπως μάλιστα τονίζει στην ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία “ Εξεταστική Επιτροπή για το έγκλημα αυτό θα γίνει, όσο και αν δεν τη θέλουν ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ. Οι Έλληνες απαιτούν να μάθουν την αλήθεια. Και θα τη μάθουν”.

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε