Πολιτική

Νέα Δημοκρατία κατά Καμμένου: Τα σκάνδαλα δεν έχουν τέλος – Έκθετος ο Τσίπρας

Ο Πάνος Καμμένος μπαίνει ξανά στο στόχαστρο για το ταξίδι του στο Λονδίνο. Η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της βάζει στο κάδρο, εκτός του υπουργού Άμυνας και τον πρωθυπουργό.

Αφορμή για τη νέα επίθεση από τη Νέα Δημοκρατία το σημερινό (30.09.2017) πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Παραπολιτικά. Σύμφωνα με αυτό, ο Πάνος Καμμένος πλήρωσε με μετρητά στο ξενοδοχείο όπου έμεινε στο Λονδίνο.

Η Νέα Δημοκρατία στην ανακοίνωσή της κάνει λόγο για ψέματα και σκάνδαλα του Πάνου Καμμένου που δεν έχουν τέλος. Τον κατηγορεί πως σε περίοδο capital control, ξόδεψε σε ένα Σαββατοκύριακο τα μισά από τα χρήματα που δηλώνει στο πόθεν έσχες.

«Ο κ. Τσίπρας είναι, πλέον, εξίσου εκτεθειμένος» αναφέρει η ΝΔ και κατηγορεί τον πρωθυπουργό πως «καλύπτει» τον Πάνο Καμμένο για να παραμείνουν αμφότεροι στην εξουσία.

Όλη η ανακοίνωση της ΝΔ

«Τα ψέματα και τα σκάνδαλα του κ. Καμμένου δεν έχουν τέλος.

Τώρα αποδεικνύεται ότι κυκλοφορούσε σε καζίνο στο εξωτερικό, πληρώνοντας με μετρητά που δεν δικαιολογούνται σε περίοδο capital control, ξοδεύοντας σε ένα Σαββατοκύριακο τα μισά χρήματα από αυτά που δηλώνει στο πόθεν έσχες.

Η κατακραυγή του ελληνικού λαού για την προκλητικότητά του είναι καθολική.

Ο κ. Τσίπρας είναι, πλέον, εξίσου εκτεθειμένος γιατί τον καλύπτει και συνεχίζει το συνεταιρισμό τους, για να παραμείνουν στην εξουσία.

Άλλωστε, αν δεν ταιριάζανε, δεν θα συμπεθεριάζανε».

Βίτσας: Το άκρον άωτον του λαϊκισμού

Ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Δημήτρης Βίτσας υπερασπίστηκε τον Πάνο Καμμένο. Μιλώντας το πρωί του Σαββάτου (30.09.2017) στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ έθεσε θέμα ιδιωτικότητας και τόνισε πως ό,τι γίνει είναι το άκρον άωτον του λαϊκισμού.

«Συζητάμε πια ζητήματα που αφορούν στην ιδιωτικότητα (…) Το ανάγουμε σε κεντρικό πολιτικό ζήτημα, ερχόμαστε στη Βουλή και το συζητάμε, ενώ το θέμα ήταν άλλο, γιατί, για να κερδίσουμε κάποιες εντυπώσεις. (…) είναι το άκρον άωτον του λαϊκισμού».

Παραίτηση Καμμένου ζητά ο Θεοδωράκης

Την παραίτηση του Πάνου Καμμένου ζήτησε, από την πλευρά του, ο Σταύρος Θεοδωράκης. Ο επικεφαλής του Ποταμιού, με tweet στον προσωπικό του λογαριασμό, κατηγορεί τον Πάνο Καμμένο πως είπε ψέματα στη Βουλή και την παραπλάνησε με άσχετα χαρτιά.

«Δεν έχει άλλο λόγο από την παραίτηση. Αλλιώς το λόγο έχει ο κ. Τσίπρας» έγραψε.

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Χαμός με Μαρινάκη και Κωνσταντοπούλου στη Βουλή για τον μηχανοδηγό στα Τέμπη: «Ήταν εθελοντής στο γραφείο Μητσοτάκη» – «Προσβάλετε τη μνήμη ενός νεκρού»
«Είστε αυτή που πάνω σε ένα τραγικό δυστύχημα θέλετε να επιβιώσετε πολιτικά και να ανεβάσετε πολιτικά το κόμμα σας εκμεταλλευόμενη τον ανθρώπινο πόνο» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης
Μάκης Βορίδης για Μαρία Καρυστιανού: «Κάνει πολιτικές τοποθετήσεις, δεν γίνεται να μην απαντάμε» – «Αδίστακτος, σπιλώνει τον αγώνα μας» η απάντησή της
«Δεν γίνεται να μην απαντάμε στις πολιτικές τοποθετήσεις που κάνει» είπε ο Μάκης Βορίδης για τη Μαρία Καρυστιανού που του απάντησε χαρακτηρίζοντάς τον «μικρόψυχο, κακό και λίγο»
Ο Μάκης Βορίδης στη Βουλή
Άδωνις Γεωργιάδης: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι κακιά γυναίκα, αυτή την κυρία πάνε να υποστηρίξουν στο συλλαλητήριο για τα Τέμπη
«Θα της κάνω μήνυση και αγωγή για να αποδείξει στα δικαστήρια την προσωπική μου εμπλοκή. Όποιος πάει στο συλλαλητήριο στηρίζει Κωνσταντοπούλου»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή