Site icon NewsIT

Νέα Δημοκρατία – ΚΕΦΕ: δεν φταίμε εμείς, εκπρόσωποι των υποψηφίων διάλεξαν την εταιρεία

23.11.2015 | 08:21
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Την... κολοκυθιά με τις ευθύνες παίζουν και μάλιστα με απόλυτη επιτυχία όλες οι πλευρές πλέον στη Νέα Δημοκρατία.

Δεν ήταν επιλογή της ΚΕΦΕ η εταιρεία που ανέλαβε την ηλεκτρονική διαδικασία της εκλογής αλλά την επέλεξαν τεχνικοί σύμβουλοι, 8 συνολικά άτομα, 2 από κάθε υποψήφιο, είπε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του mega το μέλος της ΚΕΦΕ Φίλιππος Ταυρής.
“Άποψη του προέδρου της ΚΕΦΕ και των άλλων μελών ήταν ότι η σχέση είναι προβληματική, δεν είχαμε επαφή παρά μέχρι την περασμένη Τετάρτη, η σύμβαση με την εταιρεία δεν ήρθε ποτέ στην ΚΕΦΕ” είπε ο κ. Ταυρής συμπληρώνοντας με νόημα ότι “την Τετάρτη ήρθε σύμβουλος της εταιρείας ήρθε και μας έκανε μια επίδειξη, δεν έγινε δοκιμή. Σάββατο 11 και μισή το βράδυ, μάθαμε ότι υπάρχει πρόβλημα δεν φορτώνει server. Στη μία και μισή άλλο μέλος της εταιρείας διαβεβαίωνε ότι όλα θα πάνε καλά, ενώ ξημερώματα πια είδαμε ότι η διαδικασία θα τιναχθεί στον αέρα”.
Ουσιαστικά, κατά τον κ. Ταυρή η ΚΕΦΕ δεν ασχολήθηκε με όλα αυτά. Η σύμβαση, είπε, της εταιρείας με το κόμμα δεν ήρθε στην ΚΕΦΕ διότι η άποψη Παπαμιμικού ήταν ότι δεν είναι αρμοδιότητα της ΚΕΦΕ.
Κάπως έτσι, τουλάχιστον για το μέλος της ΚΕΦΕ ουσιαστικά η ευθύνη βαρύνει τους τεχνικούς και άρα τους υποψήφιους αλλά και τον πρόεδρο της επιτροπής που επέλεξε να αποκλείσει την ΚΕΦΕ από τη διαδικασία επιλογής.

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version