Πολιτική

Νέα Δημοκρατία: Τελείωσε το «μασάζ» στους βουλευτές για τα ομόφυλα ζευγάρια – Η ώρα του απολογισμού

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης (16.01.2024) η δεύτερη και τελευταία ενημέρωση των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, στα γραφεία του κόμματος στην Πειραιώς, για το νομοσχέδιο που αφορά τα ομόφυλα ζευγάρια

Πλέον, στο “στρατόπεδο” της Νέας Δημοκρατίας γίνεται ο απολογισμός των δύο συναντήσεων και υπάρχει η αισιοδοξία ότι θα φτάσουν στην ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια, με τις λιγότερες δυνατές απώλειες. Κάποιοι “γαλάζιοι” βουλευτές δήλωσαν ότι έχουν πειστεί, όπως ο Μακάριος Λαζαρίδης, ενώ και η Ασημίνα Σκόνδρα φαίνεται να μην έχει πλέον επιφυλάξεις,σε αντίθεση με άλλους που παραμένουν επιφυλακτικοί.

“Δεν αλλάζω απόψεις με την ευκολία που κάποιοι αλλάζουν πουκάμισα”, δήλωσε ο Μάξιμος Χαρακόπουλος, προσθέτοντας ότι “το παιδί έχει δικαίωμα να μεγαλώσει σε οικογένεια με πατέρα και μητέρα. Αυτό θα υπερασπιστώ με την ψήφο μου. 

Από την πλευρά του, ο Μιχάλης Παπαδόπουλος έκανε λόγο για μία “πολύ χρήσιμη συζήτηση”, τονίζοντας ότι “ο καθένας θα πρέπει να σκεφτεί και να αποφασίσει”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: «Οι πιστοί της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας θρηνούν την απώλεια του θρησκευτικού ηγέτη τους»
«Μακάρι η παρακαταθήκη της συνεννόησης και της αγάπης που αφήνει ο Πάπας Φραγκίσκος να βρει την καλύτερη συνέχεια», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πάπα Φραγκίσκο 1