Πολιτική

Νέα Δημοκρατία: Το κράτος απουσιάζει και στα Εξάρχεια και στο Βοτανικό

Επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε η ΝΔ με αφορμή την κατάληψη του χώρου όπου πρόκειται να κατασκευαστεί το τζαμί της Αθήνας.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 
«Σε καμιά δημοκρατική χώρα δεν είναι νοητή η απουσία του Κράτους, του νόμου και της τάξης από οποιαδήποτε περιοχή ή γειτονιά. Είτε αυτή λέγεται Εξάρχεια, είτε λέγεται Βοτανικός. Άβατα  για την Ελληνική Δημοκρατία δεν είναι ανεκτά. Καμία μορφή βίας δεν είναι ανεκτή. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Είτε στρέφονται εναντίον του Κράτους, είτε επιχειρούν να το υποκαταστήσουν.
Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα έχει ως πρώτη της προτεραιότητα την απαρέγκλιτη εφαρμογή των νόμων».

 

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
«Η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ