Πολιτική

Νέα δημοσκόπηση: Μπροστά η ΝΔ με 9 μονάδες

Νέα δημοσκόπηση της ALCO που δημοσιεύουν τα Παραπολιτικά δείχνει ότι η ΝΔ έχει... φύγει πολύ μπροστά. Η διαφορά της από τον δεύτερο και “καταϊδρωμένο” ΣΥΡΙΖΑ φτάνει τις 9 μονάδες.

Ειδικότερα, η πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων η Νέα Δημοκρατία αυξάνοντας τα ποσοστά της φτάνει το 26,8% και η διαφορά της από τον ΣΥΡΙΖΑ που παίρνει 17,8% φτάνει τις 9 μονάδες.

ΣΥΡΙΖΑ: 17,8%

ΝΔ: 26,8%%

Χρυσή Αυγή: 8,4%

Δημοκρατική Συμπαράταξη: 6,2%

ΚΚΕ: 7,1%

Ποτάμι: 1,4%

ΑΝΕΛ: 2,5%

Ένωση Κεντρώων: 2,7%

ΛΑΕ: 1,5%

Πλεύση: 2,4%

Άλλο: 5,1%

Αναποφάσιστοι: 18,1%

Απογοητευτική για τον Αλέξη Τσίπρα και τον συγκυβερνήτη του Πάνο Καμμένο είναι η παράσταση νίκης όπου η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 56% έναντι 9% του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Διαμάχη στη Βουλή ανάμεσα σε Ζωή Κωνσταντοπούλου και Ανδρέα Νικολακόπουλο: «Παρακρατικοί στο συλλαλητήριο» – «Αποδείχτηκαν αντιεξουσιαστές»
«Τους αστυνομικούς ποιος τους χτύπησε;» ρώτησε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας με εκείνη να απαντά ότι δεν είδε κανέναν τραυματία άνδρα της ΕΛΑΣ
Η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου στη Βουλή
Εθνική Πινακοθήκη: «Ο βουλευτής Νίκος Παπαδόπουλος άρπαξε βίαια τους πίνακες και τους πέταξε στο δάπεδο» – Εικόνες από την καταστροφή των έργων
Αμετανόητος εμφανίζεται ο βουλευτής της ΝΙΚΗΣ - «Ξεκρέμασα τέσσερις εικόνες, βέβηλες εικόνες, δυο από αυτές μου ξέφυγαν μόλις πήγα να γυρίσω και έσπασε το τζαμάκι τους»
Εθνική Πινακοθήκη