Πολιτική

Νέα έρευνα για τον Αντρίκο Παπανδρέου και τα CDS

Παραγγελία για τη διενέργεια συμπληρωματικής έρευνας έδωσε ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης στην υπόθεση των CDS, δηλαδή των ασφαλίστρων κινδύνου σε περίπτωση χρεοκοπίας μιας χώρας.

Στην έρευνα αυτή ο στόχος είναι να διερευνηθούν οι καταγγελίες για ύπαρξη εσωτερικής πληροφόρησης και ο ρόλος του Αντρίκου Παπανδρέου και αδελφού του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου.

Ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών είχε καταθέσει πόρισμα στο οποίο ζητούσε να τεθεί μέρος της υπόθεσης στο αρχείο και σε αυτό τομέρος ήταν και οι επίμαχες καταγγελίες περί ενδεχόμενης εμπλοκής του κ. Παπανδρέου σε κερδοσκοπικά παιχνίδια εις βάρος της Ελλάδας.

Ωστόσο, η πρόταση του κ. Πεπόνη με βάση το συγκεκριμένο πόρισμα ήταν να ζητήσει περαιτέρω έρευνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο οικονομικός εισαγγελέας κ. Πεπόνης είχε ζητήσει κατά τοπαρελθόν να εξαιρεθεί επικαλούμενος παρεμβάσεις στο έργο του και κυρίως σε ότι αφορά την υπόθεση των ασφαλίστρων κινδύνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Εισαγγελία Εφετών θα κρίνει αν είναι νόμιμη η συμμετοχή Πεπόνη στην υπόθεση των CDS

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: «Οι πιστοί της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας θρηνούν την απώλεια του θρησκευτικού ηγέτη τους»
«Μακάρι η παρακαταθήκη της συνεννόησης και της αγάπης που αφήνει ο Πάπας Φραγκίσκος να βρει την καλύτερη συνέχεια», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πάπα Φραγκίσκο 1