Πολιτική

Νέα γκάφα Αλεξιάδη! Υπολόγισε τον ΕΝΦΙΑ σε δραχμές

Από γκάφα σε γκάφα το πήγε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης κάτι που δείχνει μάλλον πως η Παρασκευή δεν είναι η τυχερή του ημέρα.

Μετά το “χειρότερα έρχονται” που προκάλεσε πανικό με τον Τρύφων Αλεξιάδη να προσπαθεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να μιλάει για παρερμηνεία δηλώσεων, ήρθε άλλη μία γκάφα.

Σύμφωνα με όσα ο ίδιος υποστηρίζει στην ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, αναφέρει πως ο υπολογισμός του ΕΝΦΙΑ για τους οικοδομικούς συνεταιρισμούς έγινε σε εκατοντάδες χιλιάδες δραχμές. Όχι σε ευρώ αλλά σε δραχμές.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

 

“Η συγκεκριμένη φράση, αφορούσε τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει το υπάρχον θεσμικό πλαίσιο στους οικοδομικούς συνεταιρισμούς, όπου οι πρόεδροί τους έρχονται αντιμέτωποι με μεγάλες χρεώσεις από την εφαρμογή του ΕΝΦΙΑ (ύψους εκατοντάδων χιλιάδων δραχμών) και τα επακόλουθα των χρεώσεων αυτών”. 

Έτσι μετά την παρερμηνεία ο κ. Τρύφων Αλεξιάδης καλείται να εξηγήσει και τι εννοεί με τις δραχμές και αν έχει κάτι συγκεκριμένο κατά νου που θα έπρεπε να γνωρίζουν και οι υπόλοιποι πολίτες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η ανάρτηση στο TikTok για το ψηφιακό φροντιστήριο – «Δίνει την ευκαιρία σε χιλιάδες μαθητές να προετοιμαστούν για τις Πανελλαδικές»
Όπως τονίζει στο βίντεο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, το ψηφιακό φροντιστήριο το παρακολουθούν ήδη 49.000 μαθητές και είναι εντελώς δωρεάν
Πανελλήνιες εξετάσεις
Το χρονοδιάγραμμα για τις έρευνες υδρογονανθράκων από τη Chevron νότια της Κρήτης – «Αγκάθι» η Τουρκία για το καλώδιο Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
Υπεγράφη από τον Υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Σταύρο Παπασταύρου, η δεύτερη υπουργική απόφαση, με την οποία προσδιορίζονται οι ακριβείς θαλάσσιες συντεταγμένες για έρευνες υδρογονανθράκων
Πλοίο 2
Κυριάκος Μητσοτάκης στο Τζάνειο: Χτίζουμε βήμα βήμα ένα νέο ΕΣΥ – Οι πόροι του Ταμείου Ανάκαμψης δεν κατευθύνονται σε λίγους
Ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε τον 4ο και τον 5ο όροφο, όπου έχουν παραδοθεί αναβαθμισμένες μονάδες νευροχειρουργικής, χειρουργικής και παθολογικής αλλά και τις εγκαταστάσεις στον 1ο και τον 3ο όροφο, όπου τα έργα ολοκληρώθηκαν πέρυσι
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Τζάνειο