Site icon NewsIT

Νεα κόντρα Λαζαρίδη – Κωνσταντοπούλου στην Βουλή

19.09.2013 | 12:47
Νεα κόντρα Λαζαρίδη – Κωνσταντοπούλου στην Βουλή

Συνέχεια στην αντιπαράθεσή τους έδωσαν σήμερα στην Βουλή, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο βουλευτής Επικρατείας και σύμβουλος του πρωθυπουργού, Χρύσανθος Λαζαρίδης.

“Αναμένω και σήμερα από εσάς κύριε υπουργέ να πάρετε θέση για την συνεχιζόμενη εμπρηστική, προκλητική, πρακτορική και προβοκατόρικη επίθεση του κ. Λαζαρίδη στον ΣΥΡΙΖΑ. Όταν ο σύμβουλος του πρωθυπουργού επιλέγει να λέει ότι το κόμμα, που είναι πρώτο στην αποδοχή στην κοινωνία, η αξιωματική αντιπολίτευση, είναι δήθεν εκτός συνταγματικού τόξου αντιλαμβάνεστε ότι το ζήτημα δεν είναι ιδιωτικής διαχείρισης, προσωπική διάθεσης, και κανείς δεν μπορεί να παίζει με τη δημοκρατία”, είπε η κα Κωνσταντοπούλου.

Και συνέχισε: “Δημιουργεί μείζονα ανησυχία η επιμονή του κ. Λαζαρίδη να μιλά για νεκρούς που θα έρθουν προσφέροντας υπηρεσίες, όπως είπε. Υπάρχει μεγάλη ευθύνη στην κυβέρνηση, στον πρωθυπουργό. Είναι υπεύθυνος και βεβαίως κανείς δεν δικαιούται να προσποιείται ότι αγνοεί τα σχέδια αποσταθεροποίησης που υπάρχουν σε βάρος της χώρας, από ποινικές υποθέσεις που εκκρεμούν στη Δικαιοσύνη και κανείς δε μπορεί να λέει πως δεν ξέρει τι σημαίνει προβοκάτσια.”

Παίρνοντας τον λόγο ο Χρύσανθος Λαζαρίδης είπε: 

“Καθυβρίστην, όχι μόνο πρακτόρικα και προβοκατόρικα, συνδέθηκα και με διάφορα που στο υπάρχουν στο μυαλό. Δεν θα απολογηθώ για σενάρια συνωμοσίας, αλλά θα πω: είπε σωστά ότι το δικαίωμα κριτικής είναι απεριόριστο.
“Εκανα κριτική, δημόσια και δεν την έβρισα. Με την παρουσία της ευτελίζει το κοινοβουλιο. Σήμερα βρίσατε κάποιον που σας έκανε κριτική, άλλη φορά είπατε βιασμός δημοκρατίας, παραχαράκτες πρακτικών, πρακτική κλιμάκωσης που δεν καταλαβαίνετε ή κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε.”

Και συνέχισε: “Η προειδοποίηση μου ισχύει στο ακέραιο. Είστε πολιτικοί αντίπαλοι. Προσφέρω υπηρεσίες στη δημοκρατία. Αυτή η κλιμάκωση της έντασης, πάτε στα σχολεία και λέτε ανατροπή, δημιουργούν υπόστρωμα βίας που σύγκρουση και μπορεί οδηγήσει αιματηρά περιστατικά και θανάτους.”

Ο Χρύσανθος Λαζαρίδης επανέλαβε ότι καταδικάζει την δολοφονία, αλλά πρόσθεσε ότι αυτή δεν δημιουργείται από έναν αλλά και από άλλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ανίκανοι να συμφωνήσουν ακόμα και για το εαν θα τηρήσουν ενος λεπτού σιγή! Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε την πρόταση, αλλά όταν συμφώνησε η Χρυσή Αυγή την απέσυρε!

Αιχμές Βενιζέλου για τις δηλώσεις Σβόμποντα σχετικά με την ελληνική προεδρία

”Εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή με νομοθεσία έκτακτης ανάγκης”

Π. Καμμένος: Ηθικοί αυτουργοί της επίθεσης εις βάρος μου οι δημοσιογράφοι Καψής και Πορτοσάλτε

 

Ο σύμβουλος του πρωθυπουργού επιμένει πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι στο συνταγματικό τόξο – Πολιτική

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει την παραίτηση Λαζαρίδη από τη θέση του συμβούλου του Α. Σαμαρά – Πολιτική

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version