Πολιτική

Νέες δηλώσεις από τον Χρήστο Τζανερρίκο – Τι απαντά η Κυβέρνηση

Επανήλθε ο πρώην Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου, Χρήστος Τζανερρίκος, μετά τη διάψευση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, ότι ανώτατος κυβερνητικός παράγοντας του πρόσφερε ανταλλάγματα, προκειμένου να συμβάλλει στον αποκλεισμό του κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη από την κάθοδο στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

“Εάν επιμείνουν ότι, όσα είπα είναι ανακριβή, τότε θα αναγκαστώ να αποκαλύψω εγώ από ποιον Ανώτατο Κυβερνητικό παράγοντα και γιατί οχλήθηκα το Σάββατο στις 8 Απριλίου, μια μέρα πριν κάνω τη δήλωση μου, για την πρωτοφανή προσπάθεια επηρεασμού μου. Εάν δεν βγει ο ίδιος να πει τι έγινε στην “επαφή” μας, θα αναγκαστώ να τους τα θυμίσω εγώ με λεπτομέρειες, ποιος και γιατί μου ζήτησε να βοηθήσω, για να αποκλειστεί το κόμμα Κασιαδιάρη στις εκλογές και σε περίπτωση, που βοηθήσω, τι μου υποσχέθηκε..!» απάντησε, με νέα δήλωση του, ο κ. Τζανερρίκος (στο iEidiseis).

Κυβερνητικές πηγές αποδίδουν τόσο τις σημερινές δηλώσεις του πρώην Αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου, όσο και την παραίτηση του, σε… πικρία.

Ο κ. Τζανερίκος ζήτησε από την κυβέρνηση να γίνει Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, λέγοντας ότι έχει ισχυρές επιχειρηματικές πλάτες, επιχείρημα που δημιούργησε έλλειμμα εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του και δεν θα μπορούσε να γίνει δεκτό το αίτημα του, όπως ξεκαθάριζαν οι ίδιες πηγές.

Παράλληλα, επεσήμαιναν, κατηγορηματικά ότι ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δεν συναντήθηκε ποτέ με τον πρώην Αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δημοσκόπηση Pulse: Οκτώ στους δέκα θεωρούν σημαντικό το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ – Πως επηρεάζει την πρόθεση ψήφου
Στην εκτίμηση ψήφου η ΝΔ προηγείται με 15 μονάδες του ΠΑΣΟΚ, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται η Πλεύση Ελευθερίας - Εννιακομματική η βουλή σε περίπτωση εκλογών
Eurokinissi φωτογραφία αρχείου 37
Κόντρα κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Καλύπτετε κύκλωμα κομματαρχών» – «Διαβάζετε τα δημοσιεύματα όπως σας βολεύει»
Για κύκλωμα κομματαρχών της Νέας Δημοκρατίας, ελεγκτών και στελεχών του ΟΠΕΚΕΠΕ που είχε προστασία και κάλυψη στο ανώτατο επίπεδο της κυβέρνησης μιλά το ΠΑΣΟΚ
Κυριάκος Μητσοτάκης και Νίκος Ανδρουλάκης 7
Τηλεφωνική επικοινωνία Γεραπετρίτη με τον υπουργό Εξωτερικών του Ιράν – Διαφύλαξη της θαλάσσιας ασφάλειας και της ελληνικής κοινότητας στην Τεχεράνη
Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών τόνισε τη σημασία της πλήρους συμμόρφωσης με τη Συνθήκη Μη Διάδοσης των Πυρηνικών Όπλων
Τηλεφωνική επικοινωνία Γεραπετρίτη με τον υπουργό Εξωτερικών του Ιράν – Διαφύλαξη της θαλάσσιας ασφάλειας και της ελληνικής κοινότητας στην Τεχεράνη