Πολιτική

Νέο κεντροδεξιό κόμμα ζητά ο Αντώναρος

Για την ανάγκη δημιουργίας ενός φορέα στον χώρο της Κεντροδεξιάς μιλά στην “Αυγή της Κυριακής” ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Ο κ. Αντώναρος αναφέρθηκε σε ένα κεντροδεξιό κόμμα που «θα έχει στο επίκεντρο τις ανάγκες των πολιτών και όχι τα συμφέροντα των λίγων» και επεσήμανε πως επιβάλλεται η δημιουργία του με βασικές αρχές την εθνική συμφιλίωση και συνεννόηση και τη σταθερή οικονομική ανάπτυξη της χώρας με κοινωνικό πρόσημο.

Μάλιστα, αναρωτήθηκε εάν είναι τυχαίο ότι στη σημερινή Νέα Δημοκρατία «κάποιοι φωνακλάδες με ρίζες στην Ακροδεξιά πήραν από τη μία μέρα στην άλλη -και μάλιστα κατ’ απονομή- ηγετικές θέσεις».

Εξάλλου, επισήμανε ότι η Ελλάδα έχει ανάγκη από πολιτική συνεννόηση. «Συνεννόηση δεν σημαίνει συμφωνία, δεν σημαίνει ούτε καν συναίνεση. Σημαίνει όμως την αναζήτηση κοινών τόπων, όπου επιβάλλεται», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος, αναφερόμενος στη συμφωνία με την ΠΓΔΜ, ο κ. Αντώναρος τόνισε ότι «δεν είναι τέλεια», ωστόσο ανέφερε ότι τον βρίσκει «απόλυτα σύμφωνο» η υποχρέωση που ανέλαβε η γειτονική χώρα να αλλάξει το Σύνταγμά της με την απάλειψη όλων των στοιχείων αλυτρωτισμού».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
«Η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ