Δευτέρα, 21 Οκτ.
17oC Αθήνα

Νέο ρεσιτάλ Τσακαλώτου! Η Μπάγερν Munich και ο Φωστήρας Κολοπετινίτσας!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η σχέση του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, με το ποδόσφαιρο, μοιάζει να είναι ιδιαίτερη! Μετά την συνομιλία του με την Άγκελα Μέρκελ για την… Μπαρτσελόνα, σήμερα αναφέρθηκε στην Μπάγερν Μονάχου και τον Φωστήρα Κολοπετινίτσας.

Τον περασμένο Ιούλιο, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος αποκάλυπτε στο ελληνικό Κοινοβούλιο έναν απίστευτο διάλογο που είχε με την Γερμανίδα καγκελάριο, Άγκελα Μέρκελ, ο οποίος είχε να κάνει με την ποδοσφαιρική ομάδα της Μπαρτσελόνα! Σήμερα, ωστόσο, ο υπουργός Οικονομικών έδειξε πως το… έχει το άθλημα και χώρεσε στην ίδια πρόταση την Μπάγερν Munich (όπως την ανέφερε) και τον Φωστήρα Κολοπετινίτσας!

Στην συνέντευξη Τύπου που έδωσε σήμερα, θέλησε να συγκρίνει την απόδοση της σημερινής κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ με εκείνες του παρελθόντος. Και το έκανε ξανά με ποδοσφαιρικό στυλ!

Η σύγκρισή του μάλιστα είναι… ενδεικτική, αφού χαρακτηριστικά είπε: “Σε σχέση με τι γινόταν πριν από το 2010, νομίζω μιλάμε για διαφορά Μπάγερν Munich και Φωστήρα Κολοπετινίτσας“.

Δείτε το βίντεο

 

Τσακαλώτος, Μέρκελ, Μέσι και… Σουάρες!

Τον Ιούλιο του 2015, λοιπόν, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος έλεγε στη Βουλή: “Σε μια συνάντηση που είχαμε με τον πρωθυπουργό με την κυρία Μέρκελ της έλεγα πως δεν θέλουν οι θεσμοί να έχουμε καθόλου έσοδα που να μετρούν στο δημοσιονομικό κενό. Είναι σαν να είστε εσείς η Μπάγερν Μονάχου και εμείς να είμαστε η Μπαρτσελόνα και να μην μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε ούτε τον Νεϊμάρ, ούτε το Μέσι”, και μου απαντάει η κυρία Μέρκελ “ούτε τον Σουάρες”, άρα το συμπέρασμα είναι πώς η κυρία Μέρκελ ξέρει καλύτερο ποδόσφαιρο από εμένα”, κάνοντας μέχρι και τον… σκυνθρωπό πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, να ξεσπάσει σε γέλια.

Δείτε το συγκεκριμένο απόσπασμα

  

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε