Πολιτική

Νέος γύρος αντιπαράθεσης Κύρτσου με το Μαξίμου

Συνέχεια στην αντιπαράθεση με το ίδιο του το κόμμα δίνει σε κάθε ευκαιρία ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κύρτσος. Και σήμερα το πρωί, στον ΣΚΑΙ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου απαντώντας σε ερώτηση για τις διαφωνίες του κ. Κύρτσου, είπε: 

«Η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός έχει μια καθαρή ματιά απέναντι στα γεγονότα. Εγώ ξέρω ότι το πρώτο πράγμα που κάνεις όταν έχεις ενστάσεις και αμφιβολίες για κάποια πράγματα τα θέτεις. Απ’ όσο γνωρίζω (σ.σ.ο κ. Κύρτσος) δεν έχει τοποθετηθεί».

Άμεση ήταν η αντίδραση του ευρωβουλευτή της ΝΔ ο οποίος με ανάρτησή του στο twitter έγραψε: 

«Μερικές από τις θέσεις μου: Καλύτερη αντιμετώπιση COVID-19 για λιγότερους θανάτους. Βελτίωση, ηλεκτροκίνηση συγκοινωνιών. Χρήματα από ΕΜΣ για Υγεία,Παιδεία. Πράσινο ομόλογο χωρίς απολιγνιτοποίηση εξπρές. Αν αυτά φαίνονται σκοτεινά στον κυβερνητικό εκπρόσωπο ας μας εξηγήσει τα φωτεινά. Διακρίνω δίψα στο επιτελείο Μαξίμου να υποστούν πρωθυπουργός, κυβέρνηση πόλεμο φθοράς από διεθνείς ενώσεις δημοσιογράφων, επιτροπές Ευρ,Κοινοβουλίου. Δεν κατανοώ τις προτεραιότητες του..επιτελικού κράτους. Αναρωτιέμαι που θα είναι οι παντογνώστες όταν αρχίσουν τα δύσκολα».

Δείτε την ανάρτηση 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Τα Εξάρχεια δεν είναι άβατο ανομίας ούτε δυστοπία βίας» απαντά ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στα «πυρά» της αντιπολίτευσης
«Διαλύσαμε πιάτσες εμπορίας ναρκωτικών, εξαρθρώσαμε σπείρες και τελικά παραδώσαμε τα Εξάρχεια στους κατοίκους, στους επαγγελματίες και στους επισκέπτες τους»
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης