Site icon NewsIT

Νεύμα Κασσελάκη στον Πολάκη η διαγραφή Λινού – Όλο το παρασκήνιο

28.08.2024 | 16:23
Νεύμα Κασσελάκη στον Πολάκη η διαγραφή Λινού – Όλο το παρασκήνιο

Διαρκές Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία. Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023 (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)

Η επομένη της ιστορικής πλέον συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με μια ιδιότυπη διαρχία με τον Στέφανο Κασσελάκη να αναβαθμίζει τον Νίκο Παππά σε «συμπρόεδρο» και με τους μισούς βουλευτές του κόμματος να είναι απέναντι στον πρόεδρό τους.

Την ίδια ώρα το γραφείο προέδρου αναζητεί από το πρωί την βουλευτή Επικρατείας Αθηνά Λινού για να την ενημερώσει ότι ο Στέφανος Κασσελάκης θέλει την έδρα της για λόγους διαφάνειας. 

Στην πραγματικότητα η απόφαση για την διαγραφή της Αθηνάς Λινού ήταν ένα νεύμα του κ. Κασσελάκη στον Παύλο Πολάκη – ο οποίος έσπευσε να πανηγυρίσει – για να επιστρέψει στον ΣΥΡΙΖΑ. Ωστόσο εμφανίζεται αποφασισμένος να μην υποχωρήσει από την κριτική που ασκεί στον Πρόεδρο του κόμματος. 

Η Αθηνά Λινού αν κρίνει κανείς και από την στάση που έχει κρατήσει δεν μοιάζει διατεθειμένη να παραδώσει την έδρα της. 

Το παρασκήνιο

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εξηγήσεις που έδωσε η κυρία Λινού για τις καταγγελίες του Παύλου Πολάκη δεν κρίθηκαν επαρκείς από τη νομική ομάδα, που ερευνούσε την υπόθεσή της και αυτό φάνηκε από χθες (27/08/24) όταν της ζητήθηκαν περισσότερες εξηγήσεις όπως αποκάλυψε το newsit.gr. Σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη αυτή έπαιξε και το γεγονός ότι η κυρία Λινού χθες καταψήφισε την εισήγηση του κ. Κασσελάκη στη θυελλώδη συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ. 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version