Site icon NewsIT

Nικήτας Κακλαμάνης: “Συγγνώμη για τα λάθη και τις επώδυνες αποφάσεις”

14.01.2015 | 21:19
Nικήτας Κακλαμάνης: “Συγγνώμη για τα λάθη και τις επώδυνες αποφάσεις”

Σε μια κατάμεστη αίθουσα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας πραγματοποίησε την κεντρικη προεκλογική του ομιλία ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Ο υποψήφιος με τη ΝΔ στη Α Αθήνας έχοντας ωε κεντρικό μήνυμα της εκδήλωσης του το “η κρίσιμη ψήφος στο τέλος της κρίσης” υποστήριξε οτι η ΝΔ θα κερδίσει τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Μάλιστα ο πρώην υπουργός παρομοίασε τον ΣΥΡΙΖΑ με το “κάζο” της Βραζιλίας στο Μουντιάλ λέγοντας οτι “ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάθει οτι έπαθε η Βραζιλία στο Μουντιάλ που θεωρούταν το μεγάλο φαβορί”.

Κλείνοντας ο κ. Κακλαμάνης ζήτησε ένα μεγάλο “συγνώμη” για τα λάθη και της παράλειψεις αλλά και τις επώδυνες αποφάσεις που πήρε η ΝΔ ως κυβέρνηση.

Από τα όμορφα στιγμιότυπα της εκδήλωσης ήταν ο χαιρετισμός του πρώην υπουργού και στενού συνομιλητή του πρώην πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή, Πρ. Παυλόπουλου ο οποίος χαρακτήρισε τον Ν Κακλαμανη ως “εμβληματική προσωπικότητα της ΝΔ”.

Συγκίνηση προκάλεσε και το μήνυμα που διαβάστηκε απο την πρώην υπουργό με αναφορές και αυτή στον Κώστα Καραμανλή, Μαριέττα Γιαννάκου η οποία είπε “ότι στη νέα Βουλή χρειάζονται πολιτικοί με πεποίθηση και κρίση και προσωπική επικοινωνία με τους πολίτες και τέτοιος πολιτικός είναι ο Νικήτας Κακλαμάνης”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version