Πολιτική

Νίκος Ανδρουλάκης: «Έσβησε» ανάρτησή του που έδινε συγχαρητήρια στην Εύα Καϊλή

Ο Νίκος Ανδρουλάκης «έσβησε» παλαιότερη ανάρτησή του στο Twitter με την οποία έδινε συγχαρητήρια στην Εύα Καϊλή για την ανάληψη της θέσης της Αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Η Εύα Καϊλή προσήχθη από τις βελγικές αρχές με την κατηγορία της εμπλοκή της σε σκάνδαλο διαφθοράς υπέρ του Κατάρ και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θέλει να μην έχει καμία… σχέση με την τέως βουλευτή του ΠΑΣΟΚ.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, αλλά και το ΠΑΣΟΚ έδειξαν την πόρτα της εξόδου από το κόμμα στην Εύα Καϊλή, λίγο μετά την ανακοίνωση της προσαγωγής της από τις βελγικές αρχές, αλλά ο πρόεδρος του κινήματος δεν θέλει να υπάρχει πλέον καμία… σύνδεση με την τέως βουλευτή. Έτσι «έσβησε» παλαιότερη ανάρτησή του στο Twitter με την οποία της έδινε συγχαρητήρια για την ανάληψη της θέσης της Αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Η ανάρτηση του Νίκου Ανδρουλάκη είχε γίνει τον περασμένο Ιανουάριο. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είχε στείλει τότε τα συγχαρητήριά του στην Εύα Καϊλή μέσα από το Twitter για τη νέα θέση της στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

androylakhs anarthsh twitter gia kailh

Η προσαγωγή της Καϊλή όμως, τα άλλαξε όλα. Ο Νίκος Ανδρουλάκης μάλιστα σε δηλώσεις που έκανε σήμερα στον ΑΝΤ1 την χαρακτήρισε ανάμεσα στα άλλα «Δούρειο Ίππο της Νέας Δημοκρατίας».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για την «Ομάδα Αλήθειας» – «Ιδιώτες πληρώνουν ιδιώτες για να πετούν λάσπη σε πολιτικούς αντιπάλους της κυβέρνησης»
Η αντιπολίτευση κάνει λόγο για «επικοινωνιακό παρακράτος» αναφορικά με τις σχέσεις που έχει το κόμμα της ΝΔ με την «Ομάδα Αλήθειας» και καταγγέλλει μηχανισμό δολοφονίας χαρακτήρα πολιτικών αντιπάλων
Βουλή
Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο Τραμπ συμφωνεί με την ελληνική πρόταση win win για τους δασμούς – Έτοιμη η οικονομία μας να αντιμετωπίσει νέες προκλήσεις
«Η Ελλάδα επέμενε από την αρχή να υπάρξει ενιαία αντίδραση από την ΕΕ, να σταθμιστούν τα νέα δεδομένα με ψυχραιμία και μετριοπάθεια, χωρίς σπασμωδικές κινήσεις και ανώφελη κλιμάκωση»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Παύλος Μαρινάκης: Είμαστε με την Ομάδα Αλήθειας και με κάθε αλήθεια που εκφράζεται – Αυτοί που μας κατηγορούν από την αντιπολίτευση είναι θύτες
«Φοβερή αποκάλυψη. Ένας ιδιώτης πληρώνει άλλους ιδιώτες. Τα παιδιά της ομάδας αλήθειας έχουν βγει με ονόματα» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τα δημοσιεύματα για την Ομάδα Αλήθειας
Ο Παύλος Μαρινάκης στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών