Site icon NewsIT

Νίκος Ανδρουλάκης για υποκλοπές: Σκάνδαλο παρακολούθησης και σκάνδαλο συγκάλυψης

30.07.2024 | 17:33
Νίκος Ανδρουλάκης για υποκλοπές: Σκάνδαλο παρακολούθησης και σκάνδαλο συγκάλυψης

Συζήτηση προ Ημερησίας Διατάξεως, στην Ολομέλεια της Βουλής με πρωτοβουλία του Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Σωκράτη Φάμελλου, σε επίπεδο Προέδρων Κοινοβουλευτικών Ομάδων, "για την αντιμετώπιση της ακρίβειας και τη φορολόγηση υπερκερδών τα οποία σωρεύονται από ολιγοπώλια εις βάρος της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας", Παρασκευή 24 Μαΐου 2024. (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

«Η προσπάθεια να κρύψετε τις ευθύνες του Μαξίμου και του βαθέος κράτους έχουν επιμολύνει τις συντεταγμένες εξουσίες της χώρας», είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης μετά το πόρισμα του Αρείου Πάγου για τις υποκλοπές.

Σε παρέμβασή του, νωρίτερα την Τρίτη 30 Ιουλίου στη Βουλή για τις υποκλοπές ο Νίκος Ανδρουλάκης υπογράμμισε ακόμη πως «είναι διπλό σκάνδαλο, σκάνδαλο παρακολούθησης και σκάνδαλο συγκάλυψης».

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε:

«Η προσπάθεια να κρύψετε τις ευθύνες του Μαξίμου και του βαθέος κράτους έχουν επιμολύνει τις συντεταγμένες εξουσίες της χώρας. Πρώτα επιμόλυνε το Μαξίμου τις μυστικές υπηρεσίες και τώρα επιμολύνει και τη Δικαιοσύνη. Αυτή είναι η πραγματικότητα».

Είπε, επίσης, ότι η υπόθεση των υποκλοπών «είναι διπλό σκάνδαλο, σκάνδαλο παρακολούθησης και σκάνδαλο συγκάλυψης».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version