Πολιτική

Νίκος Ανδρουλάκης: Ολοκληρώθηκε η τελετή παράδοσης – παραλαβής στα γραφεία του ΚΙΝΑΛ

Έγινε η τελετή παράδοσης παραλαβής στο ΚΙΝΑΛ, και πλέον ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι και τυπικά πρόεδρος του κόμματος.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης «παρέλαβε» από το γενικό διευθυντή του ΚΙΝΑΛ, Νίκο Σαλαγιάννη, που ασκούσε τα καθήκοντα μετά το θάνατο της Φώφης Γεννηματά και μέχρι να εκλεγεί ο πρόεδρος.

Νωρίτερα είχα αφήσει ένα λουλούδι στο μνήμα της Φώφης Γεννηματά, και του Ανδρέα Παπανδρέου.

«Μεγάλη ημέρα σήμερα για την παράταξη, προχωράμε δυναμικά να ανασυγκροτήσουμε την Κεντροαριστερά. Έχει ανάγκη ο τόπος μια ισχυρή φωνή πρόοδου, ρεαλισμού, μια ισχυρή Σοσιαλδημοκρατική φωνή. Να πάμε σε μια εποχή όπου οι πολίτες θα θεωρούν ότι τα κόμματα δίνουν λύσεις και όχι ότι είναι μηχανισμοί κλειστοί, πελατειακοί που διχάζουν και δεν βοηθούν να πάει ο τόπος μπροστά» ήταν τα λόγια του Νίκου Ανδρουλάκη προσερχόμενος στα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη.

androulakis paralavi androulakis paralavi androulakis paralavi

Νωρίτερα ο Νίκος Ανδρουλάκης είχε αφήσει ένα λουλούδι στον τάφο της Φώφης Γεννηματά και του Ανδρέα Παπανδρέου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: «Οι πιστοί της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας θρηνούν την απώλεια του θρησκευτικού ηγέτη τους»
«Μακάρι η παρακαταθήκη της συνεννόησης και της αγάπης που αφήνει ο Πάπας Φραγκίσκος να βρει την καλύτερη συνέχεια», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πάπα Φραγκίσκο 1