Πολιτική

Νίκος Καρανίκας: Ανέμελες στιγμές ξεκούρασης στο Αγκίστρι [pic]

Στιγμές ξεγνοιασιάς και… ξεκούρασης στο Αγκίστρι. Ο άλλοτε σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού, Νίκος Καρανίκας, κάνει τις πρώτες του διακοπές μακριά από το… Μαξίμου.

Οι εκλογές έγιναν και ο Νίκος Καρανίκας μετά την αλλαγή της κυβέρνησης, εγκατέλειψε το Μαξίμου. Μέσα Ιουλίου, πια, έφτασε η ώρα μια διακοπές ή μια μικρή απόδραση στο Αγκρίστρι.

Ο φωτογραφικός φακός “συνέλαβε” τον στενό συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα σε εναλλακτικό ξενοδοχείο στο Αγκίστρι, κοντά στην παραλία της Χαλκιάδας, που είναι γνωστή για το free camping.

xalkiada agkristri
Η παραλία της Χαλκιάδας

Χαλαρός με ένα μπλε παντελόνι και ένα λευκό πουκάμισο, ο Νίκος Καρανίκας απολαμβάνει στιγμές ξεκούρασης, μακριά από την… εξουσία και τις ευθύνες της.

karanikas agkistri

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Τα Εξάρχεια δεν είναι άβατο ανομίας ούτε δυστοπία βίας» απαντά ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στα «πυρά» της αντιπολίτευσης
«Διαλύσαμε πιάτσες εμπορίας ναρκωτικών, εξαρθρώσαμε σπείρες και τελικά παραδώσαμε τα Εξάρχεια στους κατοίκους, στους επαγγελματίες και στους επισκέπτες τους»
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
ΠΑΣΟΚ σε Χρυσοχοΐδη για απαγόρευση συναυλιών στα Εξάρχεια: «Ξεκάθαρη ομολογία αδυναμίας να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των κατοίκων και των περιουσιών τους»
«Αποδοχή αποτυχίας που δεν μπορεί να κρυφτεί από επικοινωνιακά πυροτεχνήματα», χαρακτήρισε η Χαριλάου Τρικούπη τις αναφορές Χρυσοχοΐδη
Τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ