Πολιτική

Νίκος Ξυδάκης για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν τελείωσε ο Τσίπρας» – «Είναι νέος θα επανέλθει»

Στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας βρίσκεται η παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα, τη στιγμή που ξεκινούν οι «ζυμώσεις» για την επόμενη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ. Σχολιάζοντας τις καταιγιστικές εξελίξεις, ο Νίκος Ξυδάκης ανέφερε «θα επανέλθει με κάποιον τρόπο, είναι νέος».

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ «Συνδέσεις», ο Νίκος Ξυδάκης υποστήριξε ότι ο Αλέξης Τσίπρας με την παραίτησή του από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ «διαφύλαξε το πολιτικό του κεφάλαιο». «Δεν έχει τελειώσει για την ελληνική πολιτική ζωή», τόνισε. 

Και συνέχισε: «Αγαπήθηκε, μισήθηκε, έγινε στόχος πολιτικής δολοφονίας με τον αισχρότερο τρόπο. Είναι ένας άνθρωπος που ήταν πρωθυπουργός σε κρίσιμο χρονικό σημείο για τη χώρα. Μεσουράνησε διεθνώς, έχει διπλωματικό κεφάλαιο, βοήθησε την Ελλάδα να ανακτήσει το κεφάλαιο αυτό μετά την ταπείνωση της χρεοκοπίας».

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Ζελένσκι: Τίποτα δεν μπορεί να αποφασιστεί για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία, είπε ο πρωθυπουργός
«Η Ευρώπη πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίτευξη μιας δίκαιης ειρήνης», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Κυριάκος Μητσοτάκης: «130 αστυνομικοί στον προαστιακό και στα λεωφορεία» – Ξεκίνησε το πιλοτικό πρόγραμμα αστυνόμευσης
«Με την ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος, η πολιτική αυτή θα εφαρμοστεί σε όλο το δίκτυο της Αττικής με ειδικό σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ