Πολιτική

Νίκος Παπανδρέου: Αν συνεργαστούμε με τον ΣΥΡΙΖΑ θα πάμε στο 5%

Ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ ξεκαθάρισε πως «δεν μπορεί να γίνει συνεργασία με τον Γιάννη Βαρουφάκη»

Αρνητικός στο ενδεχόμενο συνεργασίας του ΠΑΣΟΚ με τον ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε ο ευρωβουλευτής Νίκος Παπανδρέου τονίζοντας πως «θα πάμε στο 5%».

Μάλιστα ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Παπανδρέου κάλεσε όσους έφυγαν για την Κουμουνδούρου τα προηγούμενα χρόνια να «γυρίσουν σπίτι τους» ενώ όπως είπε χαρακτηριστικά «αν συνεργαστούμε με τον ΣΥΡΙΖΑ θα πάμε στο 5%».

Μιλώντας στο Action 24 ξεκαθάρισε πως «δεν μπορεί να γίνει συνεργασία του ΠΑΣΟΚ με τον Γιάννη Βαρουφάκη», ενώ για την Λούκα Κατσέλη είπε πως «δεν μπορούμε να ψηφίσουμε την Λούκα Κατσέλη, ήταν από τα στελέχη που φοβήθηκαν και έφυγαν από το κόμμα».

Για την υποψηφιότητα του Τάσου Γιαννίτση τόνισε πως «είναι συμβολική, άρα δεν έχει σημασία τη θέση που θα καταλάβει στις ψηφοφορίες» και πως το ΠΑΣΟΚ «μπορεί να διεισδύσει στο χώρο του Κέντρου».

Παράλληλα αναφέρθηκε και στον Κυριάκο Μητσοτάκη τονίζοντας πως με την πρόταση του Κώστα Τασούλα για πρόεδρο της Δημοκρατίας δείχνει ότι «φοβάται να μην χάσει δεξιά ή το κάνει είτε από αδυναμία είτε από την αλαζονεία της εξουσίας».

Έτσι τόνισε πως αφήνει χώρο στο ΠΑΣΟΚ, στον οποίο μπορεί να διεισδύσει με την πρόταση Γιαννίτση.  

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ζυμώσεις στον ΣΥΡΙΖΑ για πρόταση προανακριτικής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ - Το ενδεχόμενο καταλογισμού ευθυνών και στον πρωθυπουργό και η διαφωνία Φάμελλου με Φαραντούρη
Στην Κουμουνδούρου, δεν φαίνεται να έχουν καταλήξει εάν θα  βάλουν στο κάδρο των ευθυνών και τον πρωθυπουργό
Το λογότυπο του ΣΥΡΙΖΑ