Site icon NewsIT

Νίκος Παπανδρέου: «Με τον Παύλο Γερουλάνο θα γίνουμε σοβαρή αξιωματική αντιπολίτευση»

21.09.2024 | 16:11
Νίκος Παπανδρέου: «Με τον Παύλο Γερουλάνο θα γίνουμε σοβαρή αξιωματική αντιπολίτευση»

Συνεδριακό - Πολιτιστικό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης»του Δημου Αργυρουπολης --FORUM ΣΠΑΥ 2024 «Τεχνητή Νοημοσύνη & Ανθεκτικές Πόλεις - Το μέλλον της Αυτοδιοίκησης» Το «Δίκτυο Ανθεκτικών Πόλεων» γεννιέται με 74 ιδρυτικά μέλη - Δήμους Το 3o FORUM του ΣΠΑΥ είναι γεγονός και έρχεται σε μια κρίσιμη εποχή για την Αυτοδιοίκηση και απογειώνει τα όσα έθεσαν ως βάσεις τα δύο προηγούμενα FORUM του Συνδέσμου, καθιστώντας το πλέον θεσμό για τα δεδομένα της Πολιτικής Προστασίας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Με κεντρικό θέμα την Τεχνητή Νοημοσύνη και τις Ανθεκτικές Πόλεις, το 3ο FORUM του ΣΠΑΥ διαμηνύει ότι μια νέα εποχή ξεκινά για τον Υμηττό, με την αξιοποίηση της τεχνητής νοημοσύνης και των έξυπνων τεχνολογιών, με στόχο να γίνει ο Υμηττός το πρώτο «Έξυπνο Δάσος» σε πανελλαδικό επίπεδο. Σε ένα διήμερο διαλόγου και προτάσεων, στις 11 και 12 Μαρτίου 2024, ο Υμηττός συγκεντρώνει το Πανελλαδικό ενδιαφέρον και αποτελεί αντικείμενο μελέτης, συζήτησης και πρότυπο για την Πολιτική Προστασία υπό το πρίσμα της Αυτοδιοίκησης. 8 Υπουργοί, 80 Δήμαρχοι από όλη την Ελλάδα και συνολικά 120 καταξιωμένοι και διακεκριμένοι ομιλητές (Γενικοί Γραμματείς Υπουργείων, εκπρόσωποι θεσμικών φορέων, καθηγητές πανεπιστημίων, εκπρόσωποι εθελοντικών ομάδων κ.α.) συμμετέχουν ενεργά στο κορυφαίο FORUM για το περιβάλλον - που έγινε θεσμός - από τον μεγαλύτερο περιβαλλοντικό σύνδεσμο της χώρας, το Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού. Παρευρεθηκαν και χαιρετησαν την εκλδηλωση οι Υπουργοι Πολιτικης Προστασιας Βασιλης Κικιλιας-Δημητρης Παπαστεργιου (ψηφιακης Διακυβερνησης) Θεοδωρος Λιβανιος(Αναπλ.Υπ.Εσωτερικων) Αλεξανδρα Σδουκου(Υφυπ.Περιβαλλοντος),Μακης Βοριδης(Υπουργος Επικρατειας) , επισης παρευρεθηκαν και χαιρετησαν ο Μανωλης Χριστοδουλακης(ΠΑΣΟΚ) και Γιωργος Καραμερος(ΣΥΡΙΖΑ) Φανης Σπανος(Περιφερειαρχης Στερεας Ελλαδος) Νικος Παπανδρεου ευρωβουλευτης . Την εκδηλωση ανοιξε με χαιρετισμο ο Δημαρχος Αργυρουπολης-Ελληνικου και προεδρος του ΣΠΑΥ Γιαννης Κωνσταντατος και ο Αλεξανδρος Μπρεγιαννης(Διευθυνων Συμβουλοπς της NOVA ICT ,παρουσιαζοντας την εξελιξη της τεχνιτης νοημοσυνης στον Υμηττο-- Επισης παρευρεθηκαν Δημαρχοι των πολεων που εχουν υπογραψει την επισημη διακυρηξη--Την εκδηλωση παρουσιασε η Δημοσιογραφος Μαγδα Τσεγκου --ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI

Στην στήριξη του προς τον Παύλο Γερουλάνο για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ έδειξε δημόσια ο Νίκος Παπανδρέου.

Ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Παπανδρέου, σε δηλώσεις που έκανε σε ένα από τα σποτ του Παύλου Γερουλάνου, έδειξε τον ενθουσιασμό του για την υποψηφιότητα του βουλευτή και ζήτησε από όσους τον ακούνε, να τον στηρίξουνε.

«Στήριξα τον Παύλο Γερουλάνο. Είπα ότι έχει τα στοιχεία που θέλουμε για τον επόμενο αρχηγό του ΠΑΣΟΚ. Θέλουμε να πάει καλά. Όσοι με ακούνε, να τον στηρίξουνε. Είναι γνήσιος, είναι ΠΑΣΟΚ, είναι πράσινος και με αυτόν θα γίνουμε σοβαρή αξιωματική αντιπολίτευση και συμπολίτευση», είπε ο ευρωβουλευτής.

«Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον Νίκο Παπανδρέου για μια ακόμη φορά για την στήριξη του και τα θερμά λόγια. Προχωράμε όλοι μαζί με δύναμη, με πίστη και πάθος για μια μεγάλη Νίκη Αξιών στις 6 Οκτωβρίου», έγραψε ο Παύλος Γερουλάνος στη λεζάντα της ανάρτησης.

Το βίντεο ανέβηκε στο Facebook και έδειξε πλάνα από την συνάντηση των δύο πολιτικών προσώπων, με φόντο το επερχόμενο debate των υποψηφίων για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ που θα γίνει την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024, στις 21:00, στο Ραδιομέγαρο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Νίκος Παπανδρέου δείχνει την προτίμησή του για την ηγεσία του κόμματος, μιας και από τον Ιούλιο σε συνέντευξη που είχε δώσει την Εφημερίδα των Συντακτών είχε δείξει πως στηρίζει ανοιχτά τον Παύλο Γερουλάνο.

«Στην παρούσα ιστορική συγκυρία η παράταξη έχει ανάγκη από έναν αρχηγό που θα συνθέσει πολιτικές, θα απελευθερώσει στελέχη, θα έχει διεθνές δίκτυο και ίδια γνώση της πραγματικής οικονομίας», είχε πει ο ευρωβουλευτής.

«Κατά την προσωπική μου άποψη αυτά τα χαρακτηριστικά τα συγκεντρώνει ο Παύλος Γερουλάνος. Αν τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος αποφασίσουν να του δώσουν την ιστορική αυτή ευκαιρία, πιστεύω ότι μπορεί να την αξιοποιήσει προς όφελος της παράταξης και της κοινωνίας», συμπλήρωσε.

Τα σποτ της καμπάνιας του Παύλου Γερουλάνου

Τρία νέα σποτ έδωσε χθες (20.09.2024) στη δημοσιότητα ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Γερουλάνος με τίτλους «Θα νικήσουμε την αλαζονεία, «Θα υπερασπιστούμε τον πολίτη», «Θα δείξουμε ποιοι είμαστε!».

Στη Βουλή θα δείξουμε ποιοι είμαστε

Ο Παύλος Γερουλάνος με τα σποτ θέλησε να αναδείξει τις μάχες που έδωσε τόσο αυτός όσο και όλο το ΠΑΣΟΚ στη Βουλή τον τελευταίο ένα χρόνο και τη σημασία του η νέα ηγεσία του κόμματος να μπορέσει να σταθεί απέναντι στη Νέα Δημοκρατία.

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version